• COMPLEET ASSORTIMENT, Ruim 20.000 artikelen
  • SNEL & VEILIG, Online bestellen en betalen
  • STAFFELKORTING, Korting vanaf 10 stuks
  • 55 JAAR ERVARING, Specialist sinds 1962
Advies nodig? bel: 0314-325624

KWD Handballen

Filteren op
Maat
  1. - (1)
Merk
  1. KWD (1)
Prijs
€ 0 € 10 € 0 to € 10
Kleur
  1. Wit (1)
  2. paars (1)
Handballen (5 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Handballen (5 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handballen

KWD handballen & boerengolfbal verkrijgbaar in onze webshop op KWD.nl!

Op deze pagina kunt u kiezen uit een aantal handballen van ons eigen merk KWD. De KWD handbal is uitermate geschikt voor scholen en instanties tijdens gymlessen of workshops. Haal uw handbal in huis tegen een ontzettende scherpe prijs! Deze prijs kunnen wij u aanbieden vanwege de eigen productie van de handbal. Maak een keuze uit drie verschillende soorten handballen:

KWD handbal extra grip, verkrijgbaar in de kleur oranje en vanwege het gebruik van de nieuwste materialen heeft het extra grip.

KWD handbal Break Heren is gemaakt van synthetisch rubber en heeft daardoor een goede grip. Verkrijgbaar in de maat Heren.

KWD handbal Top Grip is een bal van topklasse. Vanwege de kwaliteit een veel gebruikte handbal tijdens gymlessen en sportdagen.

Voor het boerenklompgolf, ook wel boerengolf genoemd hebben we een bal in verschillende kleuren in het assortiment. Boerenklompgolf is het spel waarin u gewapend met een klomp aan een stok en een bal (verkrijgbaar in onze webshop) de weilanden onveilig gemaakt. Net als bij het reguliere golf is het de bedoeling om in zo weinig mogelijk slagen de boerenklompgolfbal in de hole te krijgen. Verder kan de bal ook gebruikt worden voor het spelen van handbal tijdens kinderpartijtjes of tijdens gymlessen op scholen. Het boerenklompgolf spel is zeer geschikt om te spelen tijdens vriendendagen, bedrijfsfeesten, vrijwilligersdagen en familie-uitjes. De bal is verkrijgbaar is in de kleuren wit, wit/zwart, wit/rood & wit/blauw.

Hebt u nog vragen, tips of opmerkingen over ons aanbod sportartikelen in onze webshop? Op werkdagen zijn wij tot 17:00 bereikbaar op het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl