• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

KWD Presentatiepakken

Er zijn geen producten gevonden.

Presentatiepakken voordelig online verkrijgbaar!

Wilt u met uw team of sportgroepje goed voor de dag komen bij uw vereniging, sportevenement of tegenstander? Kies dan uit 1 van de vele presentatiepakken uit het aanbod van KWD Sport. Op deze pagina vindt u het presentatiepak Fresco van ons eigen merk KWD.

Dit presentatiepak voelt extra licht aan en gaat het vanwege het duurzame materiaalgebruik jarenlang mee! Het pak is verkrijgbaar in de kleurencombinatie kobaltblauw/zwart/wit. Vanwege de eigen productie kunnen we deze presentatiepakken voordeliger aanbieden ten opzichte van andere gerenommeerde merken En niet te vergeten; hoe meer presentatiepakken u aanschaft, hoe hoger de korting voor uw vereniging, bedrijf, gemeente, instantie of scholengemeenschap!

Loop er dankzij de Fresco kledinglijn fantastisch bij!

KWD Sport zorgt ervoor dat u er fantastisch bijloopt, dankzij de kledinglijn Fresco. In deze kledinglijn zitten verschillende kledingartikelen. Maak uw set helemaal compleet met de Polo Fresco of sweater Fresco. Voor de trainers en leiders heeft KWD Sport een geschikte Coachjas Fresco in het assortiment. Daarmee zorgt u ervoor dat u tijdens winterse omstandigheden geen kou meer vat! De polo’s, sweaters en coachjas zijn in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar. Bekijk de website of neem een kijkje in onze showroom! Daar helpt 1 van onze medewerkers u om een juiste keuze te kunnen maken uit het uitgebreide assortiment van sportartikelen.

Bedrukking van uw presentatiepak

Om nóg beter voor de dag te komen kunt u uw presentatiepak ook laten bedrukken bij KWD Sport. Laat het logo van uw vereniging, sponsor, bedrijf of school bedrukken op de borst of zet namen en rugnummers op de achterzijde van het tenue. Erg leuk om uw presentatie pak te personaliseren! Vraag naar de voorwaarden via mail of telefoonnummer van KWD Sport.

Heb je een vraag, opmerking of tips/ideeën?

U kunt op werkdagen tot 17:00 geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of wanneer u wilt een mail sturen naar  kwd@kwd.nl . Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen!