• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

KWD Volleyballen

Er zijn geen producten gevonden.

Bestel online uw beachbal voor recreatief gebruik op KWD.nl

Mede vanwege de sportieve successen van de Nederlandse beachvolleyballers op Europese en Wereldkampioenschappen is het beachvolleybal de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In heel Nederland worden er toernooien georganiseerd voor zowel professionals als amateurvolleyballers. Deze toernooien worden gehouden op stranden en speciaal aangelegde beachvelden. Voor deze versie van het volleybal is een andere bal nodig dan bij het normale volleybal. De beachbal is zwaarder en zachter van stof.

KWD Sport heeft een eigen merk Beachbal in het assortiment. De KWD Volleybal Supersmash is zeer geschikt voor recreatief gebruik. Te gebruiken door bijvoorbeeld uw kinderen op de camping, op het speelveld of op school tijdens gymlessen. Vanwege de eigen productie kunnen we deze volleybal zeer voordelig aanbieden. Daarnaast wordt de korting hoger wanneer u een groter aantal tegelijk besteld! Wacht niet en bestel de beachbal snel via de webshop op KWD.nl.

Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Via het offerteformulier kunt u uitgebreid aangeven wat uw wensen zijn. Deze wensen worden verwerkt in een op maat gemaakte offerte voor u!

Heeft u nog vragen of tips over ons assortiment aan sportkleding? Onze werknemers staan tijdens werkdagen tot 17:00 voor u klaar om u te helpen bij het bestellen of beantwoorden van uw vragen. Dit kan via ons telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl