• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Maxim

Er zijn geen producten gevonden.

Maxim artikelen zeer voordelig verkrijgbaar!

Gedurende een fysieke inspanning is het voor iedere sporter van groot belang om vóór, tijdens of na een training of wedstrijd het lichaam te voorzien van voldoende water en voedingsstoffen. Tijdens het sporten verlies je veel vocht. Om dit tegen te gaan heeft Maxim een dorstlesser/sportdrank ontwikkeld, wat ervoor zorgt dat je vochtbalans, koolhydraatvoorraad en mineralen op peil blijven tijdens een fysieke inspanning. De dorstlesser is leverbaar in 2 verschillende smaken: orange en citroen.

Deze dorstlesser kan in combinatie met water worden gedronken uit een bidon van Maxim. Deze bidons zijn ook verkrijgbaar via onze webshop. De bidons zijn verkrijgbaar in 0,5 liter of 0,75 liter en kan per stuk worden verkocht.

Om het helemaal gemakkelijk te maken biedt KWD Sport ook een Maxim draagtas aan voor bidons. In deze draagtas is ruimte voor maarliefst 12 bidons. Ideaal voor teams tijdens wedstrijden en trainingen, maar ook voor scholen, bedrijven, gemeentes en particulieren. Gemakkelijk en snel te bestellen via KWD.nl!

Contactmogelijkheden

Wilt u meer informatie over het assortiment Maxim artikelen of komt u er niet helemaal uit met het bestellen? Onze medewerkers staan op werkdagen tot 17:30 voor u klaar om u te helpen/begeleiden met het bestellen van uw artikelen. Informeer geheel vrijblijvend via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail  kwd@kwd.nl