• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Dunlop sportartikelen

Er zijn geen producten gevonden.

Dunlop tennisballen zeer voordelig hier online te bestellen!

Dunlop is wereldwijd marktleider op het gebied van tennisballen. De tennisballen zijn de meest bekende en gebruikte tennisballen op de Nederlandse tennisbanen. Het merendeel van de tennisverenigingen en bij evenementen wordt er gebruikt gemaakt van de Dunlop tennisbal.

De Dunlop tennisballen hebben een lange levensduur met een gelijkmatige stuit en zijn een goede keuze voor recreatieve tennissers & club spelers. Uit het assortiment tennisballen kunt u een keuze maken uit verschillende soorten en merken tennisballen. Op deze pagina vindt u het aanbod Dunlop tennisballen

Dunlop Fort tennisballen

De gasgevulde tennisbal is dé wedstrijdbal van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. Deze bal wordt geleverd per 4 stuks in een blik. Vanwege de speciale coating blijft de Dunlop Fort tennisbal droog tijdens het spelen in vochtig weer en winterse omstandigheden.

Dunlop tennisbal voor trainingen en gymlessen

Voor tennisverenigingen, bedrijven, scholen en gemeentes is de Dunlop trainingtennisbal zeer geschikt. Deze ballen worden veel gebruikt bij tennistrainingen en gymlessen en zijn verpakt in een doos van 60 stuks. Zeer voordelig en snel geleverd via KWD.nl!

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl . Vanwege jarenlange ervaring zijn onze medewerkers in staat om met u mee te denken wat het beste voor u is.