• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Keeperhandschoenen

Er zijn geen producten gevonden.

Zeer goedkope keeperhandschoenen online verkrijgbaar bij KWD Sport

Als keeper zijnde is het ontzettend belangrijk dat een aanbod keeperhandschoen de juiste grip geven. Met de juiste grip is de keeper in staat om de bal sneller klemvast te krijgen. Voor jong & oud hebben wij keeperhandschoenen in verschillende kleuren en maten.

Op deze pagina vindt u het aanbod keeperhandschoenen van het merk Sells . Op het professionele niveau zien we dat dit merk keeperhandschoenen met name in Engeland erg populair is. De huidige doelman van Southampton en Engels international, Fraser Forster, speelt al jarenlang met de keeperhandschoenen van Sells. In ons assortiment bieden we twee verschillende versies van keeperhandschoenen aan, Sells keeperhandschoenen Wrap 3 Excel en de Sells keeperhandschoenen Wrap 4 Guard Excel . Deze Sells Wrap keeperhandschoenen serie bestaat uit handschoenen met “roll finger” door Sells ontwikkeld. De latex rolt naadloos rond de vingers en zorgt voor een optimaal comfort en een maximaal latex – bal contact en grip. Deze handschoenen zijn voorzien van 3mm allround latex voor alle weersomstandigheden.

Naast het merk Mills keeperhandschoenen hebben we ook keeperhandschoenen van Adidas, Erima en van ons eigen merk KWD in het assortiment. De Adidas keeperhandschoenen worden door veel professionele keepers gebruikt, waaronder de keeper van het NL elftal, Jasper Cilissen, en wereldberoemde keepers als Iker Casillas & Manuel Neuer. Vanwege de ultieme pasvorm is de Adidas Ace Zones FS de meest verkochte keeperhandschoen van Adidas.

Klik op het merk Adidas, Erima & KWD om het gehele aanbod keeperhandschoenen per merk te bekijken.

Keeperhandschoenen passen?

Wilt u graag de keeperhandschoenen komen passen? Onze eigen handschoen van het merk KWD hebben we op voorraad. Kom langs in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem en 1 van onze medewerkers helpt u met het passen van de keeperhandschoen. Heeft u vragen over ons aanbod? Informeer geheel vrijblijvend via ons telefoonnummer 0314-325624 en mail  kwd@kwd.nl .