• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Mikasa Zaalvoetbal

Er zijn geen producten gevonden.

Op deze pagina vindt u het aanbod Mikasa zaalvoetballen!

De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond heeft voor het zaalvoetballen, tegenwoordig bekend onder de naam Futsal , verplicht gesteld om te spelen met een zogenaamde plofbal. De plofbal is kleiner (maat 4) dan een veldvoetbal. Daarnaast stuitert een bal in de zaal harder dan op het veld. Om de bal beter onder controle te houden heeft de bal een verminderende stuitkracht, vandaar de naam ‘plofbal’. Vanwege de betere balcontrole zijn er betere en mooiere combinaties te maken.

Op deze pagina vindt u het aanbod zaalvoetballen van het merk Mikasa. Het merk Mikasa Sports heeft als sinds heugenis de focus op ballen gelegd, waardoor ze het maximale uit dit essentiële element van talloze sporten kunnen halen. De Mikasa FSC 62 bal staat garant voor kwaliteit vanwege het gebruik van Soft-Built syntetisch leder. Heeft een sterk verminderde stuitkracht vanwege de speciale opbouw van de bal. Ook verkrijgbaar in grotere aantallen voor bijvoorbeeld zaalvoetbalverenigingen, teams, scholen, bedrijven en instanties.

Kijk voor het totale aanbod zaalvoetbal ballen op deze pagina en maak een keuze uit zaalvoetballen van merken als Erima, Derbystar, Mikasa en ons eigen merk KWD.

Contactmogelijkheden

Of u nou een particulier of inkoper van een vereniging, bedrijf of school bent, bij KWD Sport willen wij u als klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u vragen over ons assortiment of hulp nodig bij het bestellen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0314-325624 of ons mailadres mailadres  kwd@kwd.nl . Vrijwel alle artikelen van ons eigen merk KWD hebben we in onze voorraad en kunnen in alle rust bekeken worden in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem.