• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Ras

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 3125 € 0 to € 3125
Ras (50 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Ras (50 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Ras doelen, doelonderdelen en dug-outs online bestellen op KWD.nl!

RAS is hét ideale merk als u opzoek bent naar trainingsmateriaal of materiaal voor in/op het veld. Ras staat bekend als het gaat om zeer voordelige en kwalitatief sterke doelen & dug-outs. Om elke (voetbal)vereniging van dienst te zien, biedt het verschillende soorten voetbaldoelen aan. Maak een keuze uit verplaatsbare doelen, jeugddoelen, vaste doelen en verplaatsbare seniordoelen.

Vanwege het gebruik van lichte materialen zijn de verplaatsbare doelen zeer gemakkelijk te verplaatsen. Daardoor zijn de verplaatsbare doelen zeer geschikt voor intensief gebruik bij trainingen en lessen van sportverenigingen en scholen.

Dug-outs voor uw sportvereniging vindt u hier!

Dug-outs zijn kleine bouwwerken aan de zijlijn van het veld. Dug-outs worden gebruikt door de leiding van een sportteam en haar wisselspelers en bieden optimale bescherming tegen regen en wind. Deze dug-outs zie je vooral bij sporten als voetbal, hockey, korfbal, honkbal en andere balsporten. Bekijk de Dug Out Aberdeen, Dug Out Glasgow of de Dug Out Paisley . Deze dug-outs zijn volledig gelast en alle drie verkrijgbaar in verschillende maten die variëren tussen de drie meter en zes meter.

Onderhoudsmaterialen voor voetbaldoelen!

Heeft u voetbaldoel een onderhoudsbeurt nodig? Ook dan bent u op het juiste adres bij KWD Sport! In het assortiment bevinden zich materialen voor het onderhoud en versteviging van uw sportdoelen. Verschillende materialen als hoekverbindingen, nethaak (kunstof nethaak of de Ras 2.0), P-beugel of netbeugel; u kunt het zo gek niet bedenken of KWD Sport heeft het!

Let op: de voetbaldoelen worden exclusief net geleverd. Mocht u ook op zoek zijn naar een bijpassend net, dan kunt u op de pagina netten een keuze maken uit tientallen verschillende doelnetten. Let daarbij wel goed op de maten van het doelnet. Hebt u nog vragen/opmerkingen of weet u niet 100% zeker of u het juiste materiaal voor u heeft? Informeer geheel vrijblijvend telefonisch naar 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl .