• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Reebok

Er zijn geen producten gevonden.

Reebok hometrainers & crosstrainers online verkrijgbaar!

Vanwege het gemak of tijdsgebrek kiezen veel mensen ervoor om thuis te gaan sporten. Om thuis aan bijvoorbeeld je conditie te werken heeft KWD Sport enkele home- en crosstrainers in het assortiment. Op deze pagina vindt u het aanbod van het merk Reebok.

Reebok is al tientallen jaren actief in de sportwereld. Het welbekende sportmerk is niet alleen gespecialiseerd in de ontwikkeling van sportkleding, maar ook in de productie van hometrainers en crosstrainers. Deze Crosstrainers & Hometrainers worden naast een hoge kwaliteit ook gekenmerkt door een modern design.

Reebok Crosstrainer

Om thuis aan de conditie te werken, kun je een Reebok Crosstrainer aanschaffen. Dit instapmodel is zeer geschikt voor mensen die willen beginnen met sporten. Vanwege het gebruiksgemak een veel verkocht model! Het display geeft alle belangrijke trainingsgegevens weer, om uw prestaties op de voet te volgens tijdens uw inspanning.

Reebok hometrainer

Wilt u liever fietsoefeningen doen, dan is de Reebok Hometrainer wellicht wat voor u! Deze hometrainer is in hoogte verstelbaar, zodat zowel mannen, vrouwen en kinderen gebruik kunnen maken van deze hometrainer. De hometrainer is voorzien van maarliefst 9 verschillende trainingsprogramma’s, zodat je voldoende kunt variëren in je trainingen.

Wellicht is het handig om een offerte op te vragen voor uw als team, sportschool, bedrijf, vereniging, gemeente of particulier. Dit kan bij KWD Sport! Via onze website kunt u ons offerteformulier invullen. Vertel ons uw wensen en maken een offerte op maat voor u! Kijk op de pagina offerte aanvraag voor meer informatie.

Voor overige vragen over ons aanbod sportkleding en sportartikelen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl