• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
-15%
74RC_DAY-NIGHT.jpg1

Meer afbeeldingen

Reflecterend jack

4-5 werkdagen

Product Code: D700127
Met deze volledig reflecterende jas val je goed op in het donker tijdens het hardlopen, fietsen of wandelen. Door de reflecterende stof ben je zelfs tot 500 meter afstand nog goed zichtbaar voor automobilisten en ander verkeer. Het jack is geschikt voor allerlei verschillende outdooractiviteiten van hardlopen tot het uitlaten van de hond tijdens de donkere uren. Dit reflectiejasje is waterafstotend en winddicht en ademend door de ventilatieopeningen met overfly aan de achterzijde en onder de armen. De langere zoom aan de achterkant van de sportjas geeft extra bedekking en belangrijke spullen en/of je mobiel neem je mee in een van de steekzakken met ritssluiting.
Ideaal voor extra veiligheid in het donker tijdens allerlei buitensporten en activiteiten op straat of in de bossen, 's ochtends vroeg of ’s avonds laat.
-volledig reflecterend (running)jack voor heren
-360 graden zichtbaar tot op 500 meter afstand
-ritssluiting met underfly en kinbescherming
-steekzakken met ritssluiting
-binnenvakje met klittenband en opening voor oortjes
-ventilatieopeningen met overslag aan de achterzijde en onder de armen
-elastische mouwuiteinden en onderkant
Bestel meerdere kleuren en maten
 

* Verplichte velden

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 42,50

    • Gratis bezorging vanaf €75
    • Sinds 1962 voor sportclubs, bedrijven & particulieren
    • 600+ klanten geven ons een 4,6/5
    • Betaal zoals je wilt, vooraf of achteraf

Verwante artikelen

Met deze volledig reflecterende jas val je goed op in het donker tijdens het hardlopen, fietsen of wandelen. Door de reflecterende stof ben je zelfs tot 500 meter afstand nog goed zichtbaar voor automobilisten en ander verkeer. Het jack is geschikt voor allerlei verschillende outdooractiviteiten van hardlopen tot het uitlaten van de hond tijdens de donkere uren. Dit reflectiejasje is waterafstotend en winddicht en ademend door de ventilatieopeningen met overfly aan de achterzijde en onder de armen. De langere zoom aan de achterkant van de sportjas geeft extra bedekking en belangrijke spullen en/of je mobiel neem je mee in een van de steekzakken met ritssluiting. Ideaal voor extra veiligheid in het donker tijdens allerlei buitensporten en activiteiten op straat of in de bossen, 's ochtends vroeg of ’s avonds laat. -volledig reflecterend (running)jack voor heren -360 graden zichtbaar tot op 500 meter afstand -ritssluiting met underfly en kinbescherming -steekzakken met ritssluiting -binnenvakje met klittenband en opening voor oortjes -ventilatieopeningen met overslag aan de achterzijde en onder de armen -elastische mouwuiteinden en onderkant

Extra informatie

ArtikelnummerD700127
Levertijd4-5 werkdagen
TypeNee
DoelgroepNee
Extra verzendkosten0
Merk-

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Quality

Verzending met PostNL

Bij orders binnen Nederland onder de € 75,- berekenen wij € 5,95 verzendkosten. Bij orders vanaf € 75,- is de verzending gratis. Doelen, dug out’s en andere artikelen met een afwijkende afmeting of gewicht worden met een andere bezorger afgeleverd.

Ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren is geen probleem. Omruilen kan altijd mits niet gedragen, gebruikt of bedrukt.
Je kunt het artikel binnen 14 dagen terugsturen naar:

KWD Sport
Houtmolenstraat 23
7008 AP Doetinchem

U dient dit pakket te frankeren. Bij omruiling sturen wij de nieuwe artikelen gratis naar je toe. Graag je adres en factuurgegevens vermelden op het meegestuurde retourformulier en eventueel aangeven welke maat/kleur etc. gewenst is.

Betaal met iDEAL, creditcard of Afterpay

Veilig en gemakkelijk betalen staat bij kwd.nl voorop. Betaal jouw bestelling direct online met creditcard , via iDEAL of Afterpay.