• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Volleybal Kniebeschermers

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 28 € 0 to € 28
Kniebeschermers (6 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Kniebeschermers (6 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kniebeschermers voor volleybal online verkrijgbaar op KWD.nl

Kniebeschermers worden gedragen om de knieën te beschermen tijdens het duiken. De kniebeschermers zorgen ervoor dat u geen brandwonden en andere ongemakken krijgt als u contact maakt met de vloer.

KWD Sport heeft verschillende merken kniebeschermers in het assortiment. In het assortiment hebben we kniebeschermers van het merk Rucanor. Dit merk is al jarenlang niet meer weg te denken bij volleybal. De kniebeschermers zorgen vanwege de uitstekende padding voor uitmuntende bescherming tijdens trainingen en wedstrijden. Vanwege de verschillende maten, XXS tot en met XL, zijn de kniebeschermers van het merk Rucanor zeer geschikt voor zowel pupillen als senioren. Maak een keuze uit de kleuren blauw, wit of zwart.

Het absolute topmodel in ons assortiment is de Tr 2 kniebeschermer . Deze kniebschermer heeft dankzij het ‘keyhole’ design een perfecte pasvorm. De extra teflonbescherming zorgt voor een langere levensduur van de beschermer.

Maat van uw kniebeschermer opmeten

Weet u niet zo snel uw maat van de kniebeschermer? Dit kunt u heel eenvoudig en snel zelf opmeten. Meet de omtrek van uw been net boven de knieschijf. De omtrek is de maat van uw kniebeschermer.

XXS: 25,5 - 35 cm

XS: 26,5 - 36 cm

S: 28 - 38 cm

M: 29 - 40 cm

L: 30 - 42 cm

XL: 32 -45 cm

Mocht u er niet uitkomen of heeft u meer informatie nodig over ons aanbod kniebeschermers, dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl . Onze medewerkers staan op werkdagen tot 17:00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en te helpen bij het bestellen van uw artikelen.