• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Badminton Accessoires

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 20 € 0 to € 20
Accessoires (11 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Accessoires (11 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Badminton accessoires online verkrijgbaar

Op deze pagina vindt u verschillende badminton artikelen.

Naast het hebben van goedzittende en modieuze sportkleding en het gebruik van een kwalitatief goed racket, zie je tegenwoordig ook steeds meer accessoires die gebruikt worden in de sportwereld. De accessoires voor Badminton kunt u op deze pagina bekijken en bestellen.

Het gebruik van een zweetband zie je tegenwoordig vooral bij sporten waarbij de handen en armen van groot belang zijn tijdens het sporten. Bij tennis, badminton, squash en zie je steeds meer dat er gebruik wordt gemaakt van de zweetband om tijdens trainingen of wedstrijden het zweet van het voorhoofd te kunnen vegen. In ons assortiment bevindt zich een Erima zweetband, die uitermate geschikt is voor de bovengenoemde sporten.

Uit het assortiment biedt KWD Sport ook een rondeteller/bezoekersteller aan. Dit accessoireproduct kunt u bijvoorbeeld gebruiken om tijdens wedstrijden of toernooien het aantal bezoekers te tellen. Verder kan het gebruikt worden om tijdens trainingen of wedstrijden het aantal slagen te tellen tijdens een mooie rally of spelvorm.

Bekijk ons ruime aanbod Badminton artikelen op deze pagina. Ruim keuze uit kleding, shuttles, rackets en veldmateriaal voor u als particulier, vereniging, bedrijf, school of gemeente!

Wij kunnen u helpen bij het bestellen van uw producten

Het kan voorkomen dat u er niet helemaal uitkomt of dat u vragen heeft over een bepaald product. U kunt ons op werkdagen bereiken van 08:30-17:30 en op zaterdag van 09:00-12:00. Via het mailadres mailadres  kwd@kwd.nl  en ons telefoonnummer 0314-325624 staan onze medewerkers 6 dagen in de week klaar om eventuele vragen te beantwoorden. U kunt ons op werkdagen bereiken van 08:30-17:30 en op zaterdag van 09:00-12:00.