• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Badminton Shuttles

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 20 € 0 to € 20
Shuttles (5 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Shuttles (5 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Badminton shuttles online kopen bij KWD Sport

Bekijk het ruime assortiment op onze site en profiteer van de lage prijzen. Zeer eenvoudig online te bestellen via verschillende betalingsmogelijkheden.

De badminton shuttles zijn voor zowel recreatief als professioneel te gebruiken. De Nederlands Badminton Bond stelt voor alle niveaus waar badminton gespeeld wordt eisen aan de badminton shuttles. KWD sport biedt shuttles aan die zijn goedgekeurd volgens de opgestelde richtlijnen.

Een variant op het eeuwenoude Badminton is het Speedbadminton. De snellere variant van het normale badminton dient gespeeld te worden met een speciale shuttle. Speedbadminton is met name erg populair als invulling van de gymlessen op scholen en instanties.

Is het gewenste aantal tijdelijk niet voorradig?

Helaas komt het wel eens voor dat het gewenste aantal of product op het moment van bestellen niet voorradig. Om u toch van dienst te zijn kunt u via deze pagina een offerte opvragen, zodat wij alsnog aan uw wensen kunnen voldoen!

Hulp nodig bij uw bestelling?

1 van onze pijlers binnen het bedrijf is klantenservice. De klant zo goed mogelijk helpen bij zijn bestelling. Daarom staan wij 6 dagen in de week klaar om het voor u als klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Heeft u vragen/opmerkingen of hulp nodig bij uw bestelling? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0314-325624 of mail ons via  kwd@kwd.nl . U bent ook van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem. Tot dan!