• COMPLEET ASSORTIMENT, Ruim 20.000 artikelen
  • SNEL & VEILIG, Online bestellen en betalen
  • STAFFELKORTING, Korting vanaf 10 stuks
  • 54 JAAR ERVARING, Specialist sinds 1962
Advies nodig? bel: 0314-325624

Badminton Shuttles

Filteren op
Maat
  1. - (3)
Merk
  1. Dunlop (3)
Kleur
  1. wit (2)
  2. - (1)
Prijs
€ 0 € 14 € 0 to € 14
Shuttles (5 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Shuttles (5 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Shuttles

Badminton shuttle nodig voor uw training, wedstrijd of vrije tijd? Bestel snel op onze website.

Vergelijk het ruime assortiment badminton shuttles op onze site en profiteer van de lage prijzen. Zeer eenvoudig online te bestellen via verschillende betalingsmogelijkheden.

In het assortiment vindt u verschillende shuttles, ook wel pluimbal, hoedje of riumteveer genoemd. Deze shuttles zijn voor zowel recreatief als professioneel te gebruiken. De Nederlands Badminton Bond stelt voor alle niveaus waar badminton gespeeld wordt eisen aan de shuttles. KWD sport biedt shuttles aan die zijn goedgekeurd volgens de opgestelde richtlijnen. In de kolom productinformatie vindt u meer informatie over de shuttleen in welke categorie het product zich bevindt. Kies bijvoorbeeld voor de Carlton T1800. Deze shuttle is ingedeeld in categorie D en is ideaal voor scholen en verenigingen, zowel voor trainingen als wedstrijden.

Een variant op het eeuwenoude Badminton is het Speedbadminton. De snellere variant van het normale badminton dient gespeeld te worden met een speciale shuttle. Speedbadminton is met name erg populair als invulling van de gymlessen op scholen en instanties. 1 van deze shuttles heeft KWD Sport in haar assortiment, en is te vinden op deze pagina. Kijk voor het totale aanbod badminton artikelen op deze badminton pagina.

Is het gewenste aantal tijdelijk niet voorradig?

Helaas komt het wel eens voor dat het gewenste aantal of product op het moment van bestellen niet voorradig. Om u toch van dienst te zijn kunt u via deze pagina een offerte opvragen, zodat wij alsnog aan uw wensen kunnen voldoen!

Hulp nodig bij uw bestelling?

1 van onze pijlers binnen het bedrijf is klantenservice. De klant zo goed mogelijk helpen bij zijn bestelling. Daarom staan wij 6 dagen in de week klaar om het voor u als klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Heeft u vragen/opmerkingen of hulp nodig bij uw bestelling? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0314-325624 of mails ons via  kwd@kwd.nl . U bent ook van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem. Tot dan!