• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Basketbalringen

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 465 € 0 to € 465
Ringen (7 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Ringen (7 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Basketbalringen online kopen bij KWD Sport

Elke fanatieke basketbalspeler weet als geen ander dat een stevig en duurzaam net het spelen nog aangenamer maakt. Het is van belang dat de basketbal bal soepel door de basket gaat en niet blijft hangen of terugsprint het veld in. Vanwege de kwetsbaarheid van de netten, kiezen scholen en gemeentes er vaak voor om gebruik te maken van een verzinkt net. Het basketbalring is gemaakt van verzinkt ijzer en bestaat uit rijen kettingen die samen een zeer sterk basketbalnet vormen. Vanwege het verzinkte net is het erg vandalisme bestendig. Het basketbalnet loopt van boven naar onderen af, wat er voor zorgt dat de bal afgeremd wordt als deze door de basketbal ring wordt geworpen. Gescoorde punten worden daardoor nog beter zichtbaar! Daarnaast roest het basketbalnet niet en is daarom erg geschikt voor een potje basketbal in de openlucht op schoolpleinen, openbare ruimtes en speelvelden.

Naast het verzinkte basketbalnet heeft KWD Sport ook nog een basketbalring + net van het eigen merk KWD in het assortiment. De 20 mm oranje holle basketbal ring met 12 haken wordt geleverd met een wit netje en kan onder andere bevestigd worden aan de muur of een paal.

Kijk op de pagina basketbal artikelen voor het gehele assortiment aan o.a. basketballen, trainingspakken, trainingsmateriaal, veldmateriaal & jassen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over het assortiment van KWD Sport? Informeer geheel vrijblijvend via ons telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl  U kunt ook gerust een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem. Daar staat 1 van onze medewerkers voor u klaar om u te helpen met het bestellen van uw artikelen.