• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Rouwbanden

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 3 € 0 to € 3
Rouwbanden (1 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Rouwbanden (1 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Basketbal rouwbanden online kopen bij KWD Sport

Helaas komt er bij een basketbalvereniging of school wel eens voor dat er een betrokken persoon overlijdt of dat er een tragische gebeurtenis heeft voorgevallen. Tijdens officiële basketbalwedstrijden/evenementen wordt er dan een minuut stilte gehouden om steun te betuigen aan betrokkenen, vrienden en familieleden van de overledene(n).

Naast een minuut stilte voorafgaand aan de basketbalwedstrijd, zie je tijdens sportwedstrijden ook vaak dat er een basketbal rouwband gedragen wordt door sporters. Een rouwband is een zwarte band van stof dat als teken van rouw dient. Met deze rouwbanden wordt de laatste eer bewezen aan de overledene(n) of aandacht geschonken aan tragische gebeurtenissen.

Om er ook voor bedrijven, verengingen, scholen, gemeentes en particulieren in trieste gevallen te zijn, heeft KWD Sport een rouwband in haar assortiment. Vanwege de rekbaarheid is deze basketbal rouwband voor verschillende leeftijdscategorieën geschikt en is beschikbaar in de maat junior of senior.

Hulp nodig bij het bestellen?

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw artikelen? KWD Sport wil u het voor u zo gemakkelijk mogelijk om items te bestellen uit ons assortiment. Komt u er toch niet helemaal uit of heeft u nog vragen over ons aanbod? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl .