• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Kousen

Er zijn geen producten gevonden.

Basketbal kousen online kopen bij KWD Sport

Voetbalkousen, hockeykousen, tennissokken, volleybalsokken, handbalsokken, basketbalsokken, you name it, we’ve got it!

Wij leveren basketbalkousen en sokken voor basketbal van ons eigen merk, maar ook van Erima, Adidas, Jako en Stanno. Voor basketbal worden vaak wat langere sokken gebruikt, bijvoorbeeld van het merk Erima. In onze webshop vindt u sportsokken die per 3 paar verpakt zijn, maar ook sokophouders voor hockeysokken of voetbalsokken.

Houd bij het kopen van nieuwe basketbal kousen voor uw basketbalteam of uw basketbalvereniging rekening met een krimppercentage van 5% als u de basketbal sokken vaak wast. Koop de sokken dus liever net iets te groot dan iets te klein. Zo zorgt u dat de sportsokken altijd als gegoten zitten.

Was de sportkousen of basketbalsokken altijd binnenstebuiten. Zo blijven de basketbal kousen qua kleur mooier. Zorg bij lichtgekleurde kousen ervoor dat er geen donkere kousen bij in de trommel gaan. Donkergekleurde sokken kun je vóór hun eerste wasbeurt het beste een nachtje in koud water met azijn laten staan; dat bevordert de kleurvastheid.

Bent u op zoek naar basketbal clubkousen voor uw vereniging? Wij leveren ook kousen en sokken met eigen basketbal clublogo of clubnaam. Neem contact op met 1 van onze medewerkers voor meer informatie en prijzen. Mail naar kwd@kwd.nl voor meer informatie.