• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Handbal Accessoires

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 20 € 0 to € 20
Accessoires (14 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Accessoires (14 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handbal accessoires online kopen bij KWD Sport

Op deze pagina vindt u verschillende accessoires voor de sport handbal.

Naast het hebben van goedzittende en modieuze sportkleding en het gebruik van een kwalitatief goede sportartikelen als netten en ballen, zie je tegenwoordig ook steeds meer accessoires die gebruikt worden in de sportwereld. De accessoires voor handbal kunt u op deze pagina bekijken en bestellen.

Het gebruik van een zweetband zie je tegenwoordig vooral bij sporten waarbij de handen en armen van groot belang zijn tijdens het sporten. Bij bijvoorbeeld tennis, handbal, volleybal en squash zie je steeds vaker dat er gebruik wordt gemaakt van de zweetband om tijdens trainingen of wedstrijden het zweet van het voorhoofd te kunnen vegen. In ons assortiment bevindt zich een Erima zweetband, die uitermate geschikt is voor de bovengenoemde sporten.

Uit het assortiment biedt KWD Sport ook een rondeteller/bezoekersteller aan. Dit accessoireproduct kunt u bijvoorbeeld gebruiken om tijdens wedstrijden of toernooien het aantal bezoekers te tellen. Verder kan het gebruikt worden om tijdens trainingen of wedstrijden het aantal slagen/passes te tellen tijdens een mooie rally of spelvorm.

Voor een ultieme grip hebben wij een wax en een Liquid grip in het assortiment. De wax zorgt voor een uitstekende kleefkracht. Daarnaast is het zeer gemakkelijk te verwijderen van handen en vloer. Mocht u sterk transpireren, dan adviseren wij om de handen voor te behandelen met handbal liquid grip. Dit artikel verhoogt de grip op de bal en geeft zekerheid tijdens wedstrijden en trainingen.

Meer handbal artikelen nodig? Bekijk ons ruime aanbod handbal artikelen op deze pagina. Ruim keuze uit kleding, ballen, netten en veldmateriaal voor u als particulier, vereniging, bedrijf, school of gemeente!

Wij kunnen u helpen bij het bestellen van uw producten

Het kan voorkomen dat u er niet helemaal uitkomt of dat u vragen heeft over een bepaald product. U kunt ons op werkdagen bereiken van 08:30-17:30 en op zaterdag van 09:00-12:00. Via het mailadres mailadres kwd@kwd.nl  en ons telefoonnummer 0314-325624 staan onze medewerkers 6 dagen in de week klaar om eventuele vragen te beantwoorden. U kunt ons op werkdagen bereiken van 08:30-17:30 en op zaterdag van 09:00-12:00.