• GRATIS BEZORGING VANAF €75
 • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
 • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
 • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hardloop scheidsrechtersbenodigdheden

Kies je subcategorie & filter
Maat
 1. - (4)
 2. metaal (1)
 3. kunststof (4)
 4. zwart (1)
Merk
 1. KWD (6)
 2. - (2)
 3. . (1)
Kleur
 1. Blauw (3)
 2. Geel (1)
 3. Grijs (1)
 4. Groen (2)
 5. Oranje (2)
 6. Rood (1)
 7. Roze/Paars (1)
 8. Wit (1)
 9. Zwart (6)
minder meer
Prijs
€ 0 € 14 € 0 to € 14
Scheidsrechter (11 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Scheidsrechter (11 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hardloop scheidsrechtersbenodigdheden online kopen bij KWD Sport

Scheidsrechtersfluitjes kunt u hier bestellen!

Voor vele (bal) sporten is de scheidsrechter een onmisbare factor binnen deze wereld. De scheidsrechter zorgt ervoor dat een wedstrijd verloopt zoals het zou moeten verlopen. Via verschillende hulpmiddelen houdt een scheidsrechter alles scherp in de gaten.  

Een handig hulpmiddel voor een scheidsrechter is het fluitje. Met dit hulpmiddel kunnen de voetballers, hockeyers, volleyballers of andere sporters eenvoudig tot de orde worden geroepen. Zo behoudt de scheidsrechters zijn gezag en overzicht over de wedstrijd.  

KWD Sport biedt verschillende fluitjes aan in haar webshop. Zo kunt u kiezen uit de merken KWD, Erima en Rucanor die allen voor een scherpe prijs aangeboden worden. Naast de klassieke scheidsrechtersfluitjes heeft KWD Sport ook een handfluit in het assortiment. Daarmee is het mogelijk om met de hand te fluiten. Een keer knijpen en de fluit gaat af. Dit heeft als voordeel dat er geen onhygiënische toestanden meer zijn. Al deze scheidsrechtersfluitjes zijn gemakkelijk en snel online te bestellen op onze website kwd.nl.  

Meer informatie

Mocht je als school, team, club of vereniging dus geïnteresseerd zijn in deze fluitjes, kijk dan snel in onze shop, of informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via  kwd@kwd.nl of 0314-325624.