• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hardloopsokken

Kies je subcategorie & filter
Maat
  1. 35-38 (1)
  2. 39-42 (1)
  3. 43-46 (1)
  4. 47-50 (1)
Merk
  1. Erima (1)
Kleur
  1. Wit (1)
  2. Zwart (1)
Prijs
€ 0 € 9 € 0 to € 9
Sokken (3 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Sokken (3 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hardloopsokken online kopen bij KWD Sport

Hardlopen is een tak van sport die ontzettend populair is in Nederland. Deze tak van sport vraagt om kwalitatief goede materialen (waaronder hardloopsokken) om blessures te voorkomen en bovendien het plezier in het sporten te vergroten!

Goede hardloopsokken zijn na hardloopschoenen het belangrijkst om uw hardloop training of wedstrijd comfortabel te laten verlopen. Hoe vervelend zou het zijn dat u de wedstrijd van het jaar moet staken omdat uw sport kousen/sokken niet naadloos aansluiten bij uw hardloopschoenen? Of dat u last blijft houden van uw voeten tijdens het hardlopen of joggen, en daardoor het plezier in het sporten verliest?

De Erima running sokken biedt u een ultiem loopcomfort en heeft een geurremmende werking. Met deze runningsokken zitten je hardloopschoenen niet alleen beter, het zorgt er ook voor dat je voeten beter ‘beschermd’ worden tegen vervelende blessures en ongemakken. De sokken zorgen ervoor dat uw voeten langer droog blijven en voorkomen daardoor blaren en fysieke ongemakken.

Ervaring genoeg bij KWD Sport!

Vanwege onze jarenlange ervaring, inmiddels al weer 50 jaar, hebben we ontzettend veel ervaring in huis wat betreft goede kleding en artikelen. Daardoor kunnen wij in onze webshop u van de beste informatie en artikelen voorzien. Bent u als particulier, vereniging, school, bedrijf of team geïnteresseerd in deze hardloopsokken van Erima of andere gerelateerde sportartikelen? Neem snel een kijkje in de webshop of informeer geheel vrijblijvend via  kwd@kwd.nl of 0314-325624.