• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hardloop veldmateriaal

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 365 € 0 to € 365

Hardloop veldmateriaal online kopen bij KWD Sport

Op deze site vindt u veel hardloop accessoires voor de vereniging, bedrijven, scholen, particulieren en teams. Zo bieden we onder andere vlaggenstokken aan. Deze zijn geschikt voor op en rond uw terrein, om uw vlag van de vereniging te laten hangen. Dit zorgt voor een betere uitstraling naar uw leden, bezoekers en tegenstanders.

Om de vlaggenmast nog wat steviger te laten staan, bieden we een grondkoker voor vlaggenmasten aan. Zo hoeft u geen zorgen te maken dat de vlaggenmasten omvallen tijdens onstuimig weer.

Naast de vlaggenmasten bieden we nog meer accessoires aan voor uw vereniging of particulier gebruik. 1 van deze accessoires is de materiaal- en ballenwagen die KWD Sport aanbiedt. Deze ballenwagen is uitermate geschikt voor trainingen om zo alle spullen mee te vervoeren. De afmetingen zijn 0,90 x 0,70 x 0,70 meter en zijn gemonteerd met 4 zwenkwielen. Dit zorgt ervoor dat materiaal/ballen wagen erg handig mee te nemen is. De klep is zo gemaakt dat als u deze opendoet de wagen niet omslaat.

Verder bieden we nog terrein linten, bevestigingskoorden, dienbladen en megafoons aan om bijvoorbeeld een deel van het terrein af te zetten.

Bestellen bij KWD gaat heel makkelijk en snel!

Op onze website kunt u heel gemakkelijk online uw artikelen bestellen. Zoek het juiste artikel wat u nodig heeft, zet dit in uw winkelwagen en reken af uw bestelling af. Over het algemeen heeft u het dan al de volgende dag in huis! Mocht u toch problemen hebben met het bestellen van uw artikelen of heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het nummer 0314-325624 of via het mailadres  kwd@kwd.nl