• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hockey Aanvoerdersbanden

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 6 € 0 to € 6
Aanvoerdersbanden (9 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Aanvoerdersbanden (9 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hockey aanvoerdersbanden online kopen bij KWD Sport

Een aanvoerder is binnen het veld de leider van de ploeg. De aanvoerder is mede verantwoordelijk voor de gedragingen van zijn medespelers binnen het team en heeft de meeste leidinggevende kwaliteiten. De aanvoerder is in het veld te herkennen aan een aanvoerdersband, die om 1 van de armen is geplaatst.

In het assortiment van KWD bevinden zich twee aanvoerdersbanden van ons eigen merk. De KWD aanvoerdersbanden zijn leverbaar in de kleuren rood/wit, groen/wit, geel/wit, blauw/wit zwart/wit en wit en in de maten junior en senior. Op de aanvoerdersband staat het woord captain. Naast de KWD aanvoerdersband heeft KWD Sport ook de KWD aanvoerdersband met klittenbandsluiting die leverbaar is in de kleuren oranje en geel. Op deze aanvoerdersband is een grote C geplaatst. Vanwege de klittenbandsluiting is deze aanvoerdersband geschikt voor zowel junioren als senioren.

Onder het kopje aanvoerdersbanden bevindt zich ook een rouwband.

Naast een minuut stilte voorafgaand aan de wedstrijd, zie je tijdens sportwedstrijden ook vaak dat er een rouwband gedragen wordt door sporters. Een rouwband is een zwarte band van stof dat als teken van rouw dient. Met deze rouwbanden wordt de laatste eer bewezen aan de overledene(n) of aandacht geschonken aan tragische gebeurtenissen. Deze rouwband wordt met name gebruikt bij sporten als voetbal & hockey.

Hulp nodig bij het bestellen?

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw artikelen? KWD Sport wil u het voor u zo gemakkelijk mogelijk om items te bestellen uit ons assortiment. Komt u er toch niet helemaal uit of heeft u nog vragen over ons aanbod? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl .