• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hockeyballen

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 3 € 0 to € 3
Ballen (3 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Ballen (3 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hockeyballen online kopen bij KWD Sport

Bent u verantwoordelijk voor het inkopen van hockeyballen voor uw vereniging, school, bedrijf of team? Zoek dan niet verder en bekijk ons online aanbod ballen op KWD.nl

Voor veel schoolkinderen is het de leukste bezigheid tijdens de gymles: het spelen van (uni) van hockey! Door het kleine aantal regels is het zeer gemakkelijk te spelen voor zowel jong als oud.

De ballen die KWD Sport in haar assortiment heeft zijn uitermate geschikt voor scholen en verenigingen. Dankzij de materialen die zijn gebruikt (licht van gewicht) zijn de ballen uitermate blessurewerend en kunnen voor zowel hockey als unihockey gebruikt worden. Kies bijvoorbeeld voor de KWD hockeybal, verkrijgbaar voor €5,75.

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons op voor uw persoonlijke aanbod of informeer geheel vrijblijvend via ons telefoonnummer 0314-325624 of mailadres  kwd@kwd.nl . Daarnaast kunt u ook via dit formulier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Vertel onze wensen en wij maken een offerte op maat voor u!