• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hockey Dug out's

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 5199 € 0 to € 5199
Type
  1. Volledig gelast (9)

Hockey dug out's online kopen bij KWD Sport

Bij KWD Sport heb je een ruim aanbod Hockey en Voetbal Dug-outs. Kies hier uw dug-out die past bij uw club of team!

Bij buiten (team) sporten zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van wissels. Naast deze wissels heeft een team ook te maken met trainers, leiders en overige mensen uit deze staf van de selectie. Deze mensen willen tijdens het aanschouwen van de wedstrijd zo comfortabel mogelijk zitten. Om het voor de staf en wisselspelers zo aangenaam mogelijk te maken heeft KWD sport een ruim aanbod spelersbanken in haar assortiment. Zoek niet verder en bekijk op deze pagina het aanbod.

Wilt u gaan voor luxe en comfort?

Dan is het model De Luxe uitermate geschikt voor uw vereniging. De hochey Dug-out is een pronkstuk voor uw club, geschikt voor elk hoofdveld, bijveld of stadion. De De Luxe is uitgerust met een revolutionair zwevend frame waarop de mondo stoelen zijn gemonteerd. Dit zorgt voor een comfortabele zit gedurende de wedstrijd.

Vraag over het aanbod dug-outs in onze webshop?

Zit de geschikte aanbod Dug-out er niet tussen?

Ook dit willen wij oplossen voor u! Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn andere afmetingen die niet op de website staan op aanvraag verkrijgbaar! Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0314-325624 of mail via  kwd@kwd.nl  of neem contact met ons op via het offerte formulier.