• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Doelen

Er zijn geen producten gevonden.

Hockey doelen online kopen bij KWD Sport

Het straathockeydoel uit het assortiment van KWD Sport wordt veel gebruikt op schoolpleinen en openbare speelplekken! Ideaal voor u als school of gemeente. Vanwege het gebruik van stevige materialen is het bestand tegen vandalen en geweld. Gaat lang mee en is bijna onverwoestbaar! Het doel is volledig gelast en verkrijgbaar in de maten 1,2x0,8 meter of 1,8x1,2 meter.

Het doel kan zowel gebruikt worden voor voetbal als hockey. Laat de schoolkinderen optimaal genieten in de pauzes of gymlessen op het schoolplein. Naast scholen en gemeentes is het hockeydoel ook uitermate geschikt voor verenigingen. Veel kinderen komen samen op de vereniging en doen niets liever dan samen spelen en sporten. Dit doel biedt voor u de uitgelegen mogelijkheid.

Op zoek naar meer materialen voor het spelen van hockey? Bekijk dan de pagina’s ballenvangers, ballen, sticks en veldmateriaal en maak de keuze uit verschillende soorten attributen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u liever telefonische een bestelling plaatsen? Informeer via ons telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar kwd@kwd.nl  en onze medewerkers voorzien u van het beste advies!