• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hockeysticks

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 260 € 0 to € 260
Sticks (7 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Sticks (7 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hockeysticks online kopen bij KWD Sport

Op deze pagina bent u op het juiste adres om ons aanbod indoor hockeysticks te bekijken!

Een ontzettend populair spel tijdens gymlessen is het spelen van knotshockey, ook wel tamponhockey, bounceball of tamponbal genoemd. De stick waarmee gespeeld wordt is gemaakt van een slagvaste kunststof buis met schuimknots. Vanwege het gebruik van zachte materialen is de kans op blessures nihil. De sport is daardoor ook zeer geschikt voor oudere mensen of sporters die het even wat rustiger aan willen doen. Daarnaast zijn er erg weinig regels. De bal mag gestopt worden met de voet en niet vast worden gepakt in de handen. Voor het spelen van dit spel heeft KWD Sport een knotshockey in het assortiment. Deze stevige stick is zeer slijtvast en geschikt voor onder andere het onderwijs. De lengte van de stick is 80 centimeter.

Voor het spelen van indoorhockey kunt u een keuze maken uit 3 verschillende artikelen. U kunt de stick los maar ook per set aanschaffen via onze webshop. De indoor hockeystick is verkrijgbaar in de kleuren geel & rood. Door de verstevigde onderkant (versterkt met polyester) zijn de sticks uitstekend te gebruiken in het middelbare onderwijs. Kiest u voor de complete indoorhockey set, dan krijgt u naast 6 gele en 6 rode sticks ook 3 no bounce ballen erbij. Daarnaast kunt u de sticks gemakkelijk opbergen in een bijgeleverde plunjezak. Zo kunt u de sticks erg gemakkelijk meenemen en/of verplaatsen.

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling of vragen/opmerkingen over het assortiment? Op werkdagen staan onze medewerkers tot 17:30 voor u klaar om u te helpen en/of uw vragen te beantwoorden. KWD Sport is bereikbaar via het telefoonnummer 0314-325624 of mail kwd@kwd.nl