• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Korfbal Accessoires

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 20 € 0 to € 20
Accessoires (12 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Accessoires (12 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Korfbal accessoires online kopen bij KWD Sport

Op deze pagina vindt u verschillende accessoires voor de sport korfbal.

Naast het hebben van goedzittende en modieuze sportkleding en het gebruik van een kwalitatief goede sportartikelen als korfbal manden en ballen, zie je tegenwoordig ook steeds meer accessoires die gebruikt worden in de sportwereld. De accessoires voor korfbal kunt u op deze pagina bekijken en bestellen.

Het gebruik van een zweetband zie je tegenwoordig vooral bij sporten waarbij de handen en armen van groot belang zijn tijdens het sporten. Bij bijvoorbeeld tennis, handbal, volleybal en korfbal zie je steeds vaker dat er gebruik wordt gemaakt van de zweetband om tijdens trainingen of wedstrijden het zweet van het voorhoofd te kunnen vegen. In ons assortiment bevindt zich een Erima zweetband, die uitermate geschikt is voor de bovengenoemde sporten.

Uit het assortiment biedt KWD Sport ook een korfbal rondeteller/bezoekersteller aan. Dit accessoireproduct kunt u bijvoorbeeld gebruiken om tijdens wedstrijden of toernooien het aantal bezoekers te tellen. Verder kan het gebruikt worden om tijdens trainingen of wedstrijden het aantal slagen/passes te tellen tijdens een mooie rally/aanval of spelvorm.

Meer korfbal artikelen nodig? Bekijk ons ruime aanbod korfbal artikelen op deze pagina. Ruim keuze uit kleding, ballen, manden en veldmateriaal voor u als particulier, vereniging, bedrijf, school of gemeente!

Wij kunnen u helpen bij het bestellen van uw producten

Het kan voorkomen dat u er niet helemaal uitkomt of dat u vragen heeft over een bepaald product. U kunt ons op werkdagen bereiken van 08:30-17:30 en op zaterdag van 09:00-12:00. Via het mailadres mailadres  kwd@kwd.nl  en ons telefoonnummer 0314-325624 staan onze medewerkers 6 dagen in de week klaar om eventuele vragen te beantwoorden. U kunt ons op werkdagen bereiken van 08:30-17:30 en op zaterdag van 09:00-12:00.