• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Doelen jeugd

Er zijn geen producten gevonden.

Vind hier alle informatie over jeugddoelen op KWD.nl!

Bent u opzoek naar een geschikt speldoel voor tal van activiteiten?  

Zoek dan niet verder, KWD Sport levert verschillende maten speldoelen, die uitermate geschikt zijn voor verschillende sportactiviteiten in de buitenlucht. Deze doelen kunnen gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals voetbal en hockey. Het volledig gelaste speldoel is geschikt voor speelvelden, sportplaatsen, schoolpleinen en campings.  

Het unieke aan deze speeldoelen is het gebruik van duurzaam materiaal (aluminium) en de hoogwaardige afwerking in details. Vanwege de bevestigingsogen aan de onderkant zijn de doelen zeer vandaalbestendig en is daardoor uitermate geschikt voor sportdagen, activiteiten op campings en in de vrije tijd. Laat uw kinderen en/of gasten met deze straatdoelen ongestoord genieten van verschillende partijspelen.  

Specificaties van ons aanbod jeugddoelen op KWD.nl

In onze webshop vindt u twee verschillende types doelen. De afmetingen van het volledig gelast straatvoetbal/hockey doel is 1,20 x 0,8 meter of 1,20 x 1,80 meter en heeft een diepte van 0,7 meter Het speldoel Robust is tevens uitgerust met een basketbalinstallatie, zodat u naast de overige activiteiten het doel kunt gebruiken om Basketbal te spelen. De afmetingen van dit doel zijn 3x2 meter en is volledig gelast.  

Bestel uw speldoel bij KWD

Wacht niet en bestel uw straatdoel vandaag nog op kwd.nl

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het product? Neem contact op via  kwd@kwd.nl of 0314-325624.