• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Trainingsmateriaal

Er zijn geen producten gevonden.

Trainingsmateriaal online kopen bij KWD Sport

Het Exit Striker Streetsoccer spel is uitermate geschikt voor gymlessen maar ook voor verjaardagspartijtjes, straatfeestjes, familiefeestjes en andere evenementen waar plezier voorop staat!

Het EXIT Striker spel is een cool, innovatief en uniek voetbal artikel waarmee je altijd en overal kunt voetballen. De Striker is gebaseerd op het bekende paaltjesvoetbal en flessenvoetbal maar dan in een modern jasje. Geen enkele striker is hetzelfde. Je kunt je eigen shirt kiezen en met de bijgeleverde stickers ook je eigen rugnummer en naam op de striker aanbrengen.

Het leuke van dit spel is dat er heel weinig spelregels zijn. Wanneer je de Striker van je tegenstander omschiet, klapt hij in en laat hij een fluitsignaal horen. Er is dus geen discussie mogelijk, jij wint bij het fluitsignaal. Speel 1 tegen 1, 2 tegen 2 of met meer! De Striker is ideaal voor het ontwikkelen van je voetbal skills en is ook goed te gebruiken bij een voetbalvereniging.

Heeft u vragen of komt u er niet uit met het bestellen van het exit strike streetsoccer spel? Schroom niet en informeer geheel vrijblijvend via ons telefoonnummer of  kwd@kwd.nl . Al onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn! KWD Sport is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 12:00.