• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Tennisnetten

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 279 € 0 to € 279
Netten (5 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Netten (5 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tennisnetten online kopen bij KWD Sport

KWD Sport levert al sinds 1962 sportartikelen en is een bekende schakel in de markt van sportkleding en sportartikelen. Vanwege de jarenlange ervaring en de tevredenheid bij scholen, verenigingen, gemeentes, instanties en particulieren, leveren wij dagelijks artikelen aan onze klanten via onze webshop en showroom, gevestigd aan de Houtmolenstraat in Doetinchem. Neem een kijkje in onze webshop en bekijk het aanbod tenniskleding en tennis artikelen op KWD.nl!

Op deze pagina vindt u het aanbod netten voor het tennissen. Bij het tennissen, zowel bij enkelspel als dubbelspel, moet het speelveld dwars door het midden gescheiden worden door een net dat aan een koord of kabel hangt. Het net is aan twee netpalen bevestigd en dient minimaal op een hoogte van 1,07 meter te hangen. In het midden van het net dient de hoogte ongeveer 0,914 (3 voet) meter te zijn.

In het assortiment hebben wij drie verschillende speelveldnetten in het assortiment. De netten zijn vervaardigd met dezelfde materialen en stoffen. Het verschil zit hem echter in de zijbanden. In dit net met de prijs van €205,- zijn glasfiberstokken in de zijwanden gemonteerd, zodat het net er nog steviger bij hangt. Zeer geschikt voor intensief gebruik tijdens trainingen, gymlessen of particulier gebruik.

Naast het aanbod tennisnetten biedt KWD Sport nog veel meer tennis artikelen aan in de webshop. Bekijk onder andere het aanbod shirts & t-shirts , tennisballen, rackets en trainingsmateriaal en bestel zeer eenvoudig uw artikelen!

Meer informatie over het aanbod tennisartikelen

Via het offerteformulier op deze pagina kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Vertel uw wensen en 1 van onze medewerkers stellen met alle plezier een offerte voor u op. Tevens kunt u KWD Sport ook bereiken op het telefoonnummer 0314-325624 of het mailadres  kwd@kwd.nl