• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Tennisrackets

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 35 € 0 to € 35
Rackets (2 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Rackets (2 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tennisrackets online kopen bij KWD Sport

Tennis is een mateloos populaire sport in Nederland. Bij tennis moet de bal met behulp van een racket over het net op de speelhelft van de tegenstander(s) worden gespeeld. Het doel is om ervoor te zorgen dat de tegenstander onmogelijk op dezelfde wijze de tennisbal terug kan slaan.

Voor het beoefenen van de sport Tennis is er dus een tennisracket nodig. Voor kinderen en beginners hebben we een ideaal tennisracket in ons assortiment. Kinderen kunnen met dit racket de beginselen van de sport leren kennen. De tennisracket junior is verkrijgbaar in drie maten (53 cm, 58 cm en 63 cm) en is voorzien van een hight-tec bespanning. De tennisrackets kunnen gebruikt worden voor een spelen van een potje tennis op bijvoorbeeld de camping, kinderfeestjes, try-outs of tijdens het buiten spelen.

Kijk op de pagina tenniskleding of tennis artikelen , voor meer artikelen voor de sport tennis. Maak een keuze uit onder andere ballen , rokjes , sokken, zweetbandjes en trainingsmateriaal.

Offerteformulier invullen

Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen tijdelijk niet meer op voorraad zijn. Om uw toch van dienst te zijn kunt u een offerteformulier invullen op de website. Op deze pagina vindt u het offerteformulier. Vul uw wensen in en wij maken een offerte op maat voor u! Verder nog vragen, tips of opmerkingen over ons assortiment? Informeer geheel vrijblijvend via ons telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl