• COMPLEET ASSORTIMENT, Ruim 20.000 artikelen
  • SNEL & VEILIG, Online bestellen en betalen
  • STAFFELKORTING, Korting vanaf 10 stuks
  • 55 JAAR ERVARING, Specialist sinds 1962
Advies nodig? bel: 0314-325624

Tennisrackets

Filteren op
Prijs
€ 0 € 14 € 0 to € 14
Rackets (2 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Rackets (2 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rackets

Tennisrackets voor beginners, voordelig verkrijgbaar in onze webshop!

Tennis is een mateloos populaire sport in Nederland. Bij tennis moet de bal met behulp van een racket over het net op de speelhelft van de tegenstander(s) worden gespeeld. Het doel is om ervoor te zorgen dat de tegenstander onmogelijk op dezelfde wijze de bal terug kan slaan.

Voor het beoefenen van de sport Tennis is er dus een tennisracket nodig. Voor kinderen en beginners hebben we een ideaal tennisracket in ons assortiment. Kinderen kunnen met dit racket de beginselen van de sport leren kennen. De tennisracket Raxx Junior is verkrijgbaar in drie maten (53 cm, 58 cm en 63 cm) en is voorzien van een hight-tec bespanning. De tennisrackets kunnen gebruikt worden voor een spelen van een potje tennis op bijvoorbeeld de camping, kinderfeestjes, try-outs of tijdens het buiten spelen.

Naast de kinderrackets hebben we ook een beginners racket in het assortiment voor volwassenen. Het tennisracket Raxx Profile is het ideale tennisracket voor de beginnende tennisser. Dit racket is gemaakt van 100 % carbon en wordt geleverd in een hoes.

Kijk op de pagina Tennis , voor meer artikelen voor de sport tennis. Maak een keuze uit onder andere ballen , rokjes , sokken, zweetbandjes en trainingsmateriaal.

Offerteformulier invullen

Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen tijdelijk niet meer op voorraad zijn. Om uw toch van dienst te zijn kunt u een offerteformulier invullen op de website. Op deze pagina vindt u het offerteformulier. Vul uw wensen in en wij maken een offerte op maat voor u! Verder nog vragen, tips of opmerkingen over ons assortiment? Informeer geheel vrijblijvend via ons telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl