• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Tennis Scheidsrechtersartikelen

Er zijn geen producten gevonden.

Tennis scheidsrechtersartikelen online kopen bij KWD Sport

Op deze pagina vindt u het aanbod scheidsrechters artikelen voor het tennissen. Deze scheidsrechtersfluitjes, een handig hulpmiddel voor een scheidsrechter en tennistrainers, kunnen gebruikt worden tijdens groepslessen en individuele trainingen om zo de orde en overzicht te houden.

KWD Sport biedt verschillende tennis fluitjes aan in haar webshop. Voor het tennissen heeft KWD Sport een speciale fluit in het assortiment. Naast de klassieke scheidsrechtersfluitjes voor onder andere de sporten voetbal, hockey en volleybal heeft KWD Sport ook een elektronische fluit in het assortiment. Daarmee is het mogelijk om via 1 druk op de knop de fluit af te laten gaan. U kunt kiezen uit twee verschillende geluidjes die het fluitje produceert.

Op de scheidsrechter pagina ziet u ook nog het online aanbod tenniskleding. Tal van tenues die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten.

Vanwege onze ervaring in sportartikelen nemen scholen, gemeentes, bedrijven, teams en verenigingen al jarenlang artikelen bij ons af. Helaas komt het heel af en toe voor dat het gewenste aantal niet voorradig is. Via het offerteformulier kunt u de gegevens invullen. Vertel uw wensen en wij maken een passende offerte voor u!

Meer informatie nodig?

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw artikelen? Op werkdagen en op zaterdagochtend staan wij altijd voor u klaar om u te helpen bij het bestellen. U kunt ons bereiken via  kwd@kwd.nl of 0314-325624. Ook bent u van harte welkom in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem, waar u in alle rust onze artikelen kunt bekijken en/of kleding kan passen.