• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Voetbal Afschermnetten

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 159 € 0 to € 159
Afschermnetten (5 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
-36%
V930029150000003.jpg1
  • zwart
Afschermnet, zwart

Normale prijs: € 249,00

Special Price € 159,00

Afschermnetten (5 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voetbal afschermnetten online kopen bij KWD Sport

Ondanks de tomeloze inzet bij menig voetballer of hockeyer, wil het nog wel eens voorkomen dat de bal het doel niet raakt. De bal gaat naast of over het doel en dan gebeurt het wel eens dat de bal in de bosjes of sloot beland. Voordat de wedstrijd voortgezet kan worden, zal er eerst gezocht moeten worden naar de bal. Een grote ergernis van elke sporter. Dankzij de afschermnetten beland de bal weer terug in het veld als er over of naast geschoten is.

Veiligheid boven alles!

Naast dit functionele voordeel heeft het ook nog een andere functie: het beschermd de toeschouwers achter de goal wanneer er een voetbal naast of over de goal wordt geschoten. Zo kunt u als supporter ongestoord genieten van de wedstrijd! Een erg belangrijk bijkomend voordeel van het afschermnet!

Een grote kracht van KWD Sport is dat het de afschermnetten in iedere gewenste maat kan leveren. Zowel de kleur, dikte van het materiaal als de afmetingen zijn bespreekbaar. Hebt u vragen over de prijs van dit product of het aanbod afschermnetten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of mailadres. 6 dagen in de week staan wij klaar om u het bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Telefoonnummer: 0314-325624

Mailadres:  kwd@kwd.nl