• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Kalkwagens & Kalk voor belijning

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 1559 € 0 to € 1559
Belijning (29 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Belijning (29 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kalkwagen & kalk voor belijning online kopen bij KWD Sport

Helaas raakt er bij uw vereniging, bedrijf, school, gemeente of instantie wel eens wat materiaal defect. Het ventiel van uw pomp of compressor breekt af, de markeerwagen heeft onderhoud nodig of de voorraad lijnkalk raakt op. Op deze pagina vindt verschillende artikelen voor het onderhoud van de voetbal velden en materialen zoals compressors en belijningsmateriaal.

Een kalkwagen of elektro markeerwagen is onmisbaar bij een vereniging met buitenvelden. Met deze wagentjes zorgt u ervoor dat de lijnen van de velden goed te zien zijn. Helaas komt het ook wel eens voor dat er wat stuk gaat of een onderhoudsbeurt nodig heeft. KWD Sport heeft verschillende materialen voor het onderhoud van u kalkwagen in het aanbod. Deze materialen zorgen ervoor dat u bij een ongemak niet direct een nieuwe markeerwagen hoeft aan te schaffen. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe sproeier, reserveborstel of schuimrubbers zodat de markeerwagen weer als nieuw kan worden gebruikt!

Kalkwagens en kalk voor belijning voor voetbalvelden online verkrijgbaar in onze webshop!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn wij op werkdagen tot 17:30 bereikbaar via telefoon en mail om uw vragen te beantwoorden. Informeer ons geheel vrijblijvend via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl . Daarnaast kunt u ook op de website een offerte plaatsen als bijvoorbeeld het gewenste aantal tijdelijk niet voorradig is. Ook dit kunt u geheel vrijblijvend invullen, vertel u wensen en wij maken een offerte op maat voor u!