• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Doelonderdelen

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 995 € 0 to € 995
Doelonderdelen (58 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Doelonderdelen (58 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Voetbal doelonderdelen online kopen bij KWD Sport

Op deze pagina vindt u al het doelmateriaal om uw voetbaldoelen mee te installeren of te onderhouden.

U kunt daarbij een keuze maken uit (diverse) grondverankeringsmaterialen, grondbeugels, scharnieren, hoekverbindingen en spanpalen. Ook kleinere onderdelen als voetbal nethaken zijn online te bestellen bij KWD Sport. Deze nethaken zijn te vinden op de pagina voetbal nethaken, waar u een ruim aanbod vindt van verschillende soorten en maten nethaken.

De netstrip is een innovatieve en veilige oplossing voor het bevestigen van het doelnet. De netstrips zijn volledig geïntegreerd en vervangen de traditionele nethaken. Aan de rechterzijde van het product is beschreven hoeveel meter er benodigd is per doel. Zo kunt u heel efficiënt het aantal meter voetbal netstrips aanschaffen voor doelen bij uw vereniging, thuis, bedrijf, school of instantie.

Een veel verkocht artikel zijn de grondbeugels in ons assortiment. De grondbeugels zijn eenvoudig omhoog te klappen voor het grasmaaien en zijn in diepte verstelbaar van 1,50 tot 2,00 meter.

Verder kunt u een keuze maken uit hoekverbindingen voor verschillende doelen, zoals voetbaldoelen voor de jeugd en/of voetbaldoelen voor senioren. Kijk op de pagina’s doelen en jeugddoelen voor het aanbod doelen bij KWD Sport!

Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom staan onze medewerkers tijdens werkdagen tot 17:30 voor u klaar met het beantwoorden van uw vragen of om te helpen bij het bestellen van uw artikelen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0314-325624 of mailadres kwd@kwd.nl. Tevens bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem.