• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Alles over hesjes en overgooiers

9 september 2019

Soorten hesjes

Hesjes en overgooiers zijn geschikt voor verenigingen, scholen, kinderdagverblijven, wandelaars, hardlopers. sommige hesjes zijn zelfs gecertificeerd conform EN ISO 20471:2013 klasse 2 en dus geschikt voor verkeersregelaars.

Hesjes zijn gemaakt om extra op te vallen, je kunt er teams mee van elkaar onderscheiden. Ook worden overgooiers gebruikt om kinderen extra te laten opvallen in het verkeer, bijvoorbeeld als ze gezamenlijk naar de gym fietsen. Ook valt het goed op als het kinderdagverblijf een uitje heeft als alle kinderen een hesje aanhebben. Ons hesje Basic is al leverbaar vanaf maat mini, welke geschikt is voor kinderen van 2-4 jaar oud.

Trainingshesjes

Omdat teamsporten door sporters van alle leeftijden worden uitgeoefend, zijn er trainingshesjes te koop in verschillende maten, namelijk van maat mini t/m senior. We hebben het hesje Basic in maar liefst 6 kleuren (geel, groen, blauw, oranje, geel, roze en paars) op voorraad. Met de verschillende kleuren hesjes zorg je dat het contrast tussen de spelers groot blijft en iedereen weet bij welke partij hij/zij zit. Naast hesjes in één kleur hebben wij ook omkeerbare hesjes . Omkeerbaar hesje/overgooier. Aan één kant geel en aan de andere kant oranje. Door een kleine handeling van kleur veranderd. Ontworpen voor het indelen van teams tijdens de training of opwarming . Dit omkeerbare hesje is een perfect hesje voor sporten waarbij hard aan de kleding wordt getrokken zoals rugby, voetbal en andere contactsporten

Kwaliteit hesjes

De hesjes van KWD Sport hebben een mooie pasvorm en zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal (100% polyester). Onze hesjes zijn de best verkochte hesjes van Nederland en zorgen voor véél tevreden klanten. We verkopen het hesje Basic en Traintop al járen, en met groot succes! Dit is een absolute topper in ons assortiment, betrouwbaar, sterk en perfect te bedrukken. Onze overgooiers zijn met aandacht vormgegeven zodat jij kunt beschikken over bewegingsvrijheid en een mooie ademende stof. Laat je niet misleiden door de lage prijzen van onze hesjes. De scherpe prijs zegt niets over de kwaliteit van onze producten. Wij kopen onze hesjes zeer gróót in en daardoor kunnen we ze jou voor een zacht prijsje leveren.

Bedrukken hesjes

Je kunt de hesjes onbedrukt afnemen maar uiteraard zijn onze hesjes te bedrukken met een nummer of logo of tekst / naam. De voorkant en achterkant van de hesjes zijn uitstekend te bedrukken! Denk bijvoorbeeld aan een spelersnummer of spelernaam of het logo van jouw club of sponsor of school! We kunnen hesjes bedrukken in één kleur maar ook in full colour! Ook kunnen we custom hesjes maken voor jouw vereniging of school. Ontwerp je eigen hesje en laat ons jouw design zien!

Merken hesjes

In ons assortiment hebben wij hesjes van verschillende bekende merken. Jako heeft een mooi hesje wat leverbaar is in maar liefst 7 kleuren, waaronder zelfs een grijs hesje! Rucanor heeft een mooi running hesje met reflecterende details voor hardlopen in de herfst/winter in het donker. Het hesje heeft een speciale X Shape waardoor je tijdens het hardlopen optimale bewegingsvrijheid hebt! Ook leveren we veiligheidshesjes voor kinderen met EN1150 normering. Zoek je een rood hesje / rode overgooier? Dan is dít mesh hesje voor jou bestemd! Tot slot wil ik het hesje met opdruk EHBO of STEWARD uitlichten, deze hesjes zijn bijzonder geschikt voor festivals en evenementen.

Levertijd hesjes

Wij leveren de hesjes Mesh, Basic en Traintop én de omkeerbare overgooier uit voorraad. Deze heb je dus met 1-2 werkdagen binnen. Hesjes van andere merken zoals Jako, Stanno, Hummel, Erima, Adidas of Rucanor zijn met enkele werkdagen leverbaar.

Neem voor meer informatie over hesjes of hesjes bedrukken contact op met ons via kwd@kwd.nl of 0314-325624