• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

augustus 2020

Tips voor trainers

31 augustus 2020

Gebruik de volgende tips om jouw trainingssessies te verbeteren en het team tevreden en gemotiveerd te houden.

Met trainingen moet je rekening houden met de leeftijden en capaciteiten van de spelers, maar over het algemeen moet jouw training dit patroon volgen:

Teamsport versus individuele sport

31 augustus 2020

Hoewel er voordelen zijn voor zowel teamsport als individuele sporten, verschillen ze enorm. Bij teamsporten hangt het succes of falen in competitie af van veel variabelen. Op enkele uitzonderingen na maakt het niet uit welk team de beste speler heeft, het uiteindelijke resultaat hangt af van het hele team.

onze nieuwe folder is uit

7 augustus 2020

De tijd van dikke catalogi op de deurmat is voorbij, dat moge duidelijk zijn. Wat we nu doen, is de highlights benadrukken in deze mini catalogus. Online kun je verder snuffelen én meteen een order plaatsen. Kijk ook elke maand even bij de speciale aanbiedingen! Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je meteen 5 euro korting.

kwd voetbaltas checklist

3 augustus 2020

Het sportseizoen gaat bijna weer van start. Tijd om je voetbaltas, hockeytas, korfbaltas of volleybaltas weer even te checken. Het is ook zo vervelend dat je je linkerschoen mist. Of halverwege een training komt je zoon of dochter erachter dat je de bidon bent vergeten. Met een goed uitgeruste sporttas is misgrijpen verleden tijd.