• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

onze nieuwe folder is uit

7 augustus 2020

De tijd van dikke catalogi op de deurmat is voorbij, dat moge duidelijk zijn. Wat we nu doen, is de highlights benadrukken in deze mini catalogus. Online kun je verder snuffelen én meteen een order plaatsen. Kijk ook elke maand even bij de speciale aanbiedingen! Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je meteen 5 euro korting.

We spenderen dagelijks uren achter onze beeldschermen. Voor werk, sociale media, vermaak, etc. Hoe heerlijk is het om je even offline terug te trekken. Op de bank met de fijne catalogus van je favo winkel KWD! Op je gemak het aanbod bekijken, de mooiste producten eruit scheuren, bewaren en straks – als je weer online gaat – bestellen.

En dan, je hebt snel iets nodig. Je vult de naam van het product dat u zoekt in op kwd.nl. Je bekijkt één of meerdere resultaten.

Je kiest het product dat het beste op de wensen aansluit en bestelt het telefonisch via 0314-325624 of via een paar klikken op de webshop, of vult een offerteformulier in. Ook kun je een mail sturen naar kwd@kwd.nl . Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Sommige artikelen worden speciaal voor jou besteld, dan duurt het meestal een paar werkdagen. Ook wanneer je wat pasmaten wilt bestellen voor je team, school, bedrijf of vereniging kun je contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via 0314-325624.

We wensen je veel leesplezier met onze mini catalogus. Ben je hem kwijt, dan kun je hem eenvoudig downloaden onderaan via de button op onze site.