• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Blog

15 motivatie tips om te sporten tijdens de koude en natte wintermaanden

14 september 2022

Nu de winter is aangebroken, lijkt het misschien moeilijk (zo niet onmogelijk) om je trainingsregime vol te houden. Dit is gewoon niet het geval! We hebben een aantal handige tips voor je op een rij gezet om je gemotiveerd te houden tijdens deze donkere, koude en natte maanden.

De lente gaat vaak samen met blessures, waarom?

13 mei 2022

Ongeacht je plek op de atletische schaal, wanneer de lente er aan komt, loop je waarschijnlijk een hoger risico op letsel.

Weersinvloeden tijdens het sporten

13 mei 2022

Bij het buitensporten weten dat we moeten oppassen voor plotselinge onweersbuien en drassig gras, net zoals voetbal- en voetbalcoaches weten dat ze moeten oppassen voor hittestress in het begin van het seizoen en koude rillingen aan het einde van het seizoen.

Schoolsport, een leerzame ervaring op vele fronten

13 april 2022

Er is een sport waar elk kind dol op zal zijn. Meestal beginnen kinderen te sporten op school gedurende de gymles. Hier leren kinderen welke sport ze leuk vinden. ‘Intrinsiek gemotiveerd’ zijn houdt in dat je je sport beoefent voor je eigen plezier.

Mooi weer sporter

13 april 2022

Of je nu een tennis-, voetbal- of hockeyspeler bent, je hebt de wintermaanden doorgebracht om je conditie op peil te houden, maar je bent niet volledig bezig met je favoriete sport. In extremere gevallen heb je het "buiten het seizoen" misschien letterlijk genomen en is het een paar maanden geleden dat je aan lichaamsbeweging hebt gedaan.

6 tips om gemotiveerd te blijven in de winter

9 december 2021

winterkleding

Heb je de winterblues en voel je je ongemotiveerd?

De winter is bijna hier en als het koud is, kan het moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven over je conditie. We hebben de neiging om een "winterslaap/onder een dekentje met warme choco"-mentaliteit aan te nemen, wat betekent dat we meer eten en minder doen.

Custom kleding en artikelen

15 oktober 2021

Een eigen ontwerp shirt, jas, kousen, broek of tas, wie wil dat nu niet?

Mega Opruiming 2021

15 oktober 2021

De MEGA OPRUIMING komt er weer aan. In november hebben we een maand lang opruiming met kortingen tot wel 90%. Dit jaar doen we wederom een online MEGA OPRUIMING!

Een aanvoerder kiezen

12 mei 2021

Als je de meest succesvolle voetbalteams van het afgelopen decennium analyseert dan zullen de meeste trainers van die teams toegeven dat een grote sleutel tot het succes van hun teamprestatie neerkwam op de leiders/aanvoerders die ze in hun kleedkamer hadden.

Vijf voordelen van circuit training

12 mei 2021

Het is een effectieve training die jou door een reeks verschillende trainingsstations leidt. Je voert de ene oefening na de andere uit, meestal met intervallen van 90 seconden. Het volledige circuit kan bestaan uit cardio activiteiten, spierversterkende oefeningen of een combinatie van beide.