• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Blog

November shoppingmaand

12 november 2020

Dit zijn de nieuwe shoppingdagen voordat de feestdagen beginnen: Singles Day, Black Friday, Cyber Monday. De belangrijkste winkeldagen overgewaaid uit Amerika en China. Ga je cadeautjes, meubels, kleding of elektronica kopen? Dan let deze maand november extra goed op! Je kunt veel korting krijgen (online).Zo ook bij KWD!

MEGA OPRUIMING 2020

23 oktober 2020

De MEGA OPRUIMING komt er weer aan, tijd om eens flink aan te slaan voor jezelf, je partner of je kinderen. Ook Sinterklaas en Kerst komen er weer aan! Een sportief cadeau is anno 2020 natuurlijk het beste cadeau dat je kunt geven!

De impact van corona op sport

21 september 2020

Wie had in maart gedacht dat het coronavirus ons in september nog steeds dagelijks bezig zou houden.

Iedereen was blij dat er weer gesport kon worden. Maar het coronavirus bezorgt menig verenigingsbestuurder flink wat kopzorgen.

Kleding in de herfst

14 september 2020

Een van de gemakkelijkste fouten die je kunt maken tijdens outdoor activiteiten in de herfst, is te veel dragen. Hoewel het verleidelijk is om je warm in te pakken, als je de deur uitgaat en lekker doorwandeld heb je het gauw warm. De sleutel tot droog en comfortabel blijven, ongeacht het weer, zijn laagjes.

Exclusieve tips om het beste uit jezelf en de training te halen

7 september 2020

Hoe getalenteerd een speler ook is, de training is de sleutel tot ontwikkeling.

Het zal je niet alleen individueel helpen, door ervoor te zorgen dat je je spel constant verbetert met regelmatige training, zal het je team ook helpen verbeteren als een algehele eenheid.

Punten waarmee je rekening kunt houden bij het zoeken naar een nieuwe bal

4 september 2020

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bal, zul je ongetwijfeld merken dat er een enorme variatie in prijzen en merken ballen is. Veel mensen kijken naar het prijsverschil en kiezen dan prompt de goedkoopste bal. Dit is echter niet altijd de beste keuze.

Tips voor trainers

31 augustus 2020

Gebruik de volgende tips om jouw trainingssessies te verbeteren en het team tevreden en gemotiveerd te houden.

Met trainingen moet je rekening houden met de leeftijden en capaciteiten van de spelers, maar over het algemeen moet jouw training dit patroon volgen:

Teamsport versus individuele sport

31 augustus 2020

Hoewel er voordelen zijn voor zowel teamsport als individuele sporten, verschillen ze enorm. Bij teamsporten hangt het succes of falen in competitie af van veel variabelen. Op enkele uitzonderingen na maakt het niet uit welk team de beste speler heeft, het uiteindelijke resultaat hangt af van het hele team.

onze nieuwe folder is uit

7 augustus 2020

De tijd van dikke catalogi op de deurmat is voorbij, dat moge duidelijk zijn. Wat we nu doen, is de highlights benadrukken in deze mini catalogus. Online kun je verder snuffelen én meteen een order plaatsen. Kijk ook elke maand even bij de speciale aanbiedingen! Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je meteen 5 euro korting.

kwd voetbaltas checklist

3 augustus 2020

Het sportseizoen gaat bijna weer van start. Tijd om je voetbaltas, hockeytas, korfbaltas of volleybaltas weer even te checken. Het is ook zo vervelend dat je je linkerschoen mist. Of halverwege een training komt je zoon of dochter erachter dat je de bidon bent vergeten. Met een goed uitgeruste sporttas is misgrijpen verleden tijd.