• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Blog

6 tips om gemotiveerd te blijven in de winter

9 december 2021

winterkleding

Heb je de winterblues en voel je je ongemotiveerd?

De winter is bijna hier en als het koud is, kan het moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven over je conditie. We hebben de neiging om een "winterslaap/onder een dekentje met warme choco"-mentaliteit aan te nemen, wat betekent dat we meer eten en minder doen.

Custom kleding en artikelen

15 oktober 2021

Een eigen ontwerp shirt, jas, kousen, broek of tas, wie wil dat nu niet?

Mega Opruiming 2021

15 oktober 2021

De MEGA OPRUIMING komt er weer aan. In november hebben we een maand lang opruiming met kortingen tot wel 90%. Dit jaar doen we wederom een online MEGA OPRUIMING!

Een aanvoerder kiezen

12 mei 2021

Als je de meest succesvolle voetbalteams van het afgelopen decennium analyseert dan zullen de meeste trainers van die teams toegeven dat een grote sleutel tot het succes van hun teamprestatie neerkwam op de leiders/aanvoerders die ze in hun kleedkamer hadden.

Vijf voordelen van circuit training

12 mei 2021

Het is een effectieve training die jou door een reeks verschillende trainingsstations leidt. Je voert de ene oefening na de andere uit, meestal met intervallen van 90 seconden. Het volledige circuit kan bestaan uit cardio activiteiten, spierversterkende oefeningen of een combinatie van beide.

WE MOGEN WEER (MEER) SPORTEN!

12 mei 2021

Wat zijn we blij dat er weer meer mogelijk is op het gebied van SPORT

Hieronder de nieuwe richtlijnen volgens het RIVM:

Actief blijven tijdens een thuiswerkdag

12 februari 2021

Thuiswerken is tegenwoordig een hot topic. U bent ongetwijfeld een van de vele mensen die plotseling en onverwacht thuisbleven om te werken.

Fashion en comfort, ga sportief gekleed in je vrije tijd!

1 februari 2021

Athleisure, een samenvoeging van de woorden "atletisch" en "vrije tijd", verwijst naar atletische kleding die mensen kunnen dragen in niet-atletische omgevingen. Bijvoorbeeld een trainingsbroek naar school, je ziet het tegenwoordig heel veel! Een gave joggingbroek met bijpassende hoodie, helemaal 2021!

Voetbaltraining met bal voor tweetallen voor senioren

7 januari 2021


Corona, we zijn er al lang klaar mee, maar waarschijnlijk nog lang niet vanaf.

Dit zorgt voor veel uitdagingen, op allerlei gebieden. Omdat wij actief zijn in de sportwereld hebben wij nagedacht waarmee we jullie kunnen helpen. De senioren willen graag trainen, maar hoe doe je dat nu met tweetallen?

De voordelen van sporten in de wintermaanden

3 december 2020

Veel mensen zien af van hardlopen, fietsen, zwemmen en andere actieve bezigheden wanneer de koudere maanden aanbreekt. De winter brengt koude temperaturen en kortere dagen. De verleiding om binnen te blijven en te genieten van iets warms met Netflix aan overheerst. Wintermaanden brengen echter niet alleen veranderingen in het weer met zich mee, ze brengen ook lichamelijke en geestelijke klachten met zich mee. Als het gaat om het handhaven van een gezonde en productieve levensstijl, kan het weer een enorme impact hebben.