• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Blog

Actief blijven tijdens een thuiswerkdag

12 februari 2021

Thuiswerken is tegenwoordig een hot topic. U bent ongetwijfeld een van de vele mensen die plotseling en onverwacht thuisbleven om te werken.

Fashion en comfort, ga sportief gekleed in je vrije tijd!

1 februari 2021

Athleisure, een samenvoeging van de woorden "atletisch" en "vrije tijd", verwijst naar atletische kleding die mensen kunnen dragen in niet-atletische omgevingen. Bijvoorbeeld een trainingsbroek naar school, je ziet het tegenwoordig heel veel! Een gave joggingbroek met bijpassende hoodie, helemaal 2021!

Voetbaltraining met bal voor tweetallen voor senioren

7 januari 2021


Corona, we zijn er al lang klaar mee, maar waarschijnlijk nog lang niet vanaf.

Dit zorgt voor veel uitdagingen, op allerlei gebieden. Omdat wij actief zijn in de sportwereld hebben wij nagedacht waarmee we jullie kunnen helpen. De senioren willen graag trainen, maar hoe doe je dat nu met tweetallen?

De voordelen van sporten in de wintermaanden

3 december 2020

Veel mensen zien af van hardlopen, fietsen, zwemmen en andere actieve bezigheden wanneer de koudere maanden aanbreekt. De winter brengt koude temperaturen en kortere dagen. De verleiding om binnen te blijven en te genieten van iets warms met Netflix aan overheerst. Wintermaanden brengen echter niet alleen veranderingen in het weer met zich mee, ze brengen ook lichamelijke en geestelijke klachten met zich mee. Als het gaat om het handhaven van een gezonde en productieve levensstijl, kan het weer een enorme impact hebben.

November shoppingmaand

12 november 2020

Dit zijn de nieuwe shoppingdagen voordat de feestdagen beginnen: Singles Day, Black Friday, Cyber Monday. De belangrijkste winkeldagen overgewaaid uit Amerika en China. Ga je cadeautjes, meubels, kleding of elektronica kopen? Dan let deze maand november extra goed op! Je kunt veel korting krijgen (online).Zo ook bij KWD!

MEGA OPRUIMING 2020

23 oktober 2020

De MEGA OPRUIMING komt er weer aan, tijd om eens flink aan te slaan voor jezelf, je partner of je kinderen. Ook Sinterklaas en Kerst komen er weer aan! Een sportief cadeau is anno 2020 natuurlijk het beste cadeau dat je kunt geven!

De impact van corona op sport

21 september 2020

Wie had in maart gedacht dat het coronavirus ons in september nog steeds dagelijks bezig zou houden.

Iedereen was blij dat er weer gesport kon worden. Maar het coronavirus bezorgt menig verenigingsbestuurder flink wat kopzorgen.

Kleding in de herfst

14 september 2020

Een van de gemakkelijkste fouten die je kunt maken tijdens outdoor activiteiten in de herfst, is te veel dragen. Hoewel het verleidelijk is om je warm in te pakken, als je de deur uitgaat en lekker doorwandeld heb je het gauw warm. De sleutel tot droog en comfortabel blijven, ongeacht het weer, zijn laagjes.

Exclusieve tips om het beste uit jezelf en de training te halen

7 september 2020

Hoe getalenteerd een speler ook is, de training is de sleutel tot ontwikkeling.

Het zal je niet alleen individueel helpen, door ervoor te zorgen dat je je spel constant verbetert met regelmatige training, zal het je team ook helpen verbeteren als een algehele eenheid.

Punten waarmee je rekening kunt houden bij het zoeken naar een nieuwe bal

4 september 2020

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bal, zul je ongetwijfeld merken dat er een enorme variatie in prijzen en merken ballen is. Veel mensen kijken naar het prijsverschil en kiezen dan prompt de goedkoopste bal. Dit is echter niet altijd de beste keuze.