• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Blog

Nieuwe collectie ERIMA, Change!

25 januari 2023

Erima wil voor verandering zorgen: Daarom heeft Erima met de teamline “CHANGE by erima“ ontwikkeld.
Een prachtige collectie ontwikkeld uit duurzame materialen en gerecyclede stoffen.

Waarom teamsport?

25 januari 2023

Je zult misschien verrast zijn door de enorme hoeveelheid voordelen die het spelen van teamsporten je zal opleveren, ongeacht welke sport je beoefent.

Een gezond 2023

2 december 2022

Kerstmis komt eraan, we gaan ontspannen met familie, plezier maken met vrienden en dan is het terug naar de realiteit. Veel mensen hebben in het nieuwe jaar een doel gesteld om fit en actief te worden, maar na een paar zorgeloze weken kan het moeilijk zijn om de motivatie te vinden om dit te doen. Daarom zijn we hier met vijf eenvoudige ideeën om je gezonde nieuwe jaar een vliegende start te geven en wat motivatie op te wekken.

MEGA OPRUIMING 2022

4 november 2022

Ook dit jaar hebben we weer een MEGA OPRUIMING. Dit jaar van 12 november tot en met 18 december.

Informatie over thermokleding

13 oktober 2022

Basislagen zijn essentieel voor wandelen, sporten, fietsen en alles buitenshuis - en ook om je warm te houden in de winter.

Wanneer je buitenactiviteiten plant, moet je ervoor zorgen dat je de juiste kleding heeft die past bij zowel de activiteit als een mogelijke weersverandering. In Nederland kan het weer meerdere keren per dag veranderen - en snel.

15 motivatie tips om te sporten tijdens de koude en natte wintermaanden

14 september 2022

Nu de winter is aangebroken, lijkt het misschien moeilijk (zo niet onmogelijk) om je trainingsregime vol te houden. Dit is gewoon niet het geval! We hebben een aantal handige tips voor je op een rij gezet om je gemotiveerd te houden tijdens deze donkere, koude en natte maanden.

De lente gaat vaak samen met blessures, waarom?

13 mei 2022

Ongeacht je plek op de atletische schaal, wanneer de lente er aan komt, loop je waarschijnlijk een hoger risico op letsel.

Weersinvloeden tijdens het sporten

13 mei 2022

Bij het buitensporten weten dat we moeten oppassen voor plotselinge onweersbuien en drassig gras, net zoals voetbal- en voetbalcoaches weten dat ze moeten oppassen voor hittestress in het begin van het seizoen en koude rillingen aan het einde van het seizoen.

Schoolsport, een leerzame ervaring op vele fronten

13 april 2022

Er is een sport waar elk kind dol op zal zijn. Meestal beginnen kinderen te sporten op school gedurende de gymles. Hier leren kinderen welke sport ze leuk vinden. ‘Intrinsiek gemotiveerd’ zijn houdt in dat je je sport beoefent voor je eigen plezier.

Mooi weer sporter

13 april 2022

Of je nu een tennis-, voetbal- of hockeyspeler bent, je hebt de wintermaanden doorgebracht om je conditie op peil te houden, maar je bent niet volledig bezig met je favoriete sport. In extremere gevallen heb je het "buiten het seizoen" misschien letterlijk genomen en is het een paar maanden geleden dat je aan lichaamsbeweging hebt gedaan.