• COMPLEET ASSORTIMENT, Ruim 20.000 artikelen
  • SNEL & VEILIG, Online bestellen en betalen
  • STAFFELKORTING, Korting vanaf 10 stuks
  • 55 JAAR ERVARING, Specialist sinds 1962
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Blog

Zaalvoetbal

18 mei 2018

zaalvoetbalZaalvoetbal is een zaalvariant van voetbal. Deze sport wordt ook wel futsal genoemd, afgeleid uit het Spaans. Zaalvoetbal wordt gespeeld in een sporthal en met een plofbal, dit is een bal die bijna niet stuitert. De speeltijd bedraagt 2 keer 25 minuten met twee teams die uit 5 spelers bestaan, inclusief de keeper. Het veld waar op gespeeld word is ongeveer 40m bij 20m, maar dit is per zaal verschillend.

Scheidsrechterkleding

31 maart 2018

scheidsrechterkleding


Stel, je wilt graag scheidsrechter of arbiter worden, wat schaf je dan aan? In deze blog vertel ik meer over de scheidsrechterkleding en de scheidsrechter accessoires die in de markt zijn. Wat heb je écht nodig en wat is leuk om te hebben?

Keeperoutfit Anno 2018

30 maart 2018

keeperoutfit anno 2018


In deze blog gaan we verder in op de keeperkleding. We maken een onderscheid tussen keepershirts, keeperbroeken en keeperhandschoenen en behandelen trends, ontwikkelingen en mogelijkheden.

Regenjacks tijdens het sporten

22 maart 2018

softshell

In deze blog wil ik je graag de verschillen uitleggen tussen verschillende soorten jassen / jacks die gebruikt worden om in te sporten. Nederland is een land waar het (helaas) veel regent. Daarom is een regenjas tijdens het sporten een hartstikke goed idee. Maar welke kies je nu?

Ik maak een onderscheid in de volgende sportjassen:

  • Softshell jacks
  • Regenjacks
  • Windbreakers

Voetbal teamkleding

22 maart 2018

team kleding

Waar ben je naar op zoek?

Voetbal teamkleding, wat versta je daar onder? Heeft jouw team ook poloshirts? Heeft jouw voetbalteam ook presentatiepakken? Heeft jouw voetbalteam ook trainingskleding met opdruk?

Het ligt er maar net aan waar je speelt, bij welke vereniging, in welk team, wat voor een voetbal teamkleding je krijgt van de sponsor. De sponsor betaalt dus bepaalt welke voetbal teamkleding jij draagt. De sponsor zal zijn logo op de voetbal teamkleding willen zetten, bijvoorbeeld door het erop te borduren of te bedrukken.

Team trainingspakken

9 maart 2018

trainigspakken

Als sportteam of elftal draag je vaak een trainingspak. Tijdens de training, of alleen vóór de training als je het snel warm heb, maar ook vóór de wedstrijd of als je helaas op de bank zit. Kortom, een belangrijk item bij vele sporten: Het trainingspak!

Teamtassen bij Groothandel KWD Sport

9 maart 2018

Teamtassen

Daar komt de teamtas weer aan

Elke week is het weer de vraag wie de kleding uit de teamtas gaat wassen? Of wordt het bij jullie centraal geregeld? Dan heb je geluk. Er zijn veel mensen die om de paar wekend stinkende kousen en sportbroekjes uit de teamtas van de vereniging moeten vissen! Deze teamtas is erg belangrijk om alle kleding compleet te houden en de tas kan ook worden gebruikt als perfecte sponsoruiting! De teamtas komt immers óveral!

Verenigingen hebben verschillende manieren waarop sportkleding in de teamtas moet worden gedaan, voorbeelden hiervan zijn:

Trainingsoefeningen voor een fit 2018!

26 januari 2018

loopladder oefeningen


In deze blog geven wij meer informatie over core stability oefeningen en loopladder oefeningen.

Tips voor blessures

10 augustus 2017

Tips voor blessures


Blessures zijn heel erg vervelend. Helaas komt dit nog regelmatig voor bij sporten, want een ‘ongelukje zit in een klein hoekje’. Hoe maak je dan de kans kleiner op blessures? Wat moet je doen bij blessures? Welke materialen kun je gebruiken bij blessures? Deze aspecten worden behandeld in deze blog.

Informatie over hesjes

10 augustus 2017

Informatie over hesjes

In deze blog wordt informatie gegeven over hesjes. De volgende aspecten zullen besproken worden:

  • Soorten hesjes
  • Meerwaarde van hesjes
  • Bedrukken hesjes