• COMPLEET ASSORTIMENT, Ruim 20.000 artikelen
  • SNEL & VEILIG, Online bestellen en betalen
  • STAFFELKORTING, Korting vanaf 10 stuks
  • 55 JAAR ERVARING, Specialist sinds 1962
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Blog

Kleding en tassen bedrukken

21 maart 2019

Vaak krijgen we de vraag: Bedrukken jullie óók? Jazeker doen we dat. Onze medewerkers hebben al jarenlang ervaring met het bedrukken van sporttassen, sportkleding en bedrijfskleding!

Derbystar, Erima, Jako, Adidas, KWD en Masita voetballen

14 maart 2019

Alle merken op een rij

Bij KWD sport verkopen we voetballen, alle soorten en maat, bijvoorbeeld: zaalvoetballen, kunstgrasvoetballen, wedstrijdballen en trainingsballen. Voetballen voor de jeugd in bijvoorbeeld maat 3, 4 of 5 en voetballen voor senioren. In deze blog gaan we wat dieper in op de verschillende merken voetballen en wat de verschillen precies zijn.

Facts & Figures over Volleybal

7 maart 2019

De sport volleybal

Volleybal is een sport waarbij het speelveld is verdeeld in twee helften met een net. Het net zit tussen twee palen en bevindt zich op een bepaalde hoogt. Deze hoogte is afhankelijk van het niveau van de spelers. De teams hebben elk 6 spelers. Het team welke het eerst 25 punten heeft wint de set. Wie het eerst drie sets heeft gewonnen, wint de wedstrijd.

Sportkleding voor dames

1 maart 2019

Sporten voor dames

Het nieuwe jaar is alweer even een de gang, waarschijnlijk ben je druk bezig met je goede voornemen; méér sporten! Misschien ben je bij een atletiekvereniging gegaan, of doe je aan voetbal, hockey, handbal, volleybal of een andere teamsport.

Presentatiepak, het visitekaartje voor je club

28 februari 2019

Waarom een presentatiepak?

Presentatiepakken, ook wel hotelpakken genoemd, zijn het visitekaartje voor je team of je elftal!

Zaalvoetbal

18 mei 2018

zaalvoetbalZaalvoetbal is een zaalvariant van voetbal. Deze sport wordt ook wel futsal genoemd, afgeleid uit het Spaans. Zaalvoetbal wordt gespeeld in een sporthal en met een plofbal, dit is een bal die bijna niet stuitert. De speeltijd bedraagt 2 keer 25 minuten met twee teams die uit 5 spelers bestaan, inclusief de keeper. Het veld waar op gespeeld word is ongeveer 40m bij 20m, maar dit is per zaal verschillend.

Scheidsrechterkleding

31 maart 2018

scheidsrechterkleding


Stel, je wilt graag scheidsrechter of arbiter worden, wat schaf je dan aan? In deze blog vertel ik meer over de scheidsrechterkleding en de scheidsrechter accessoires die in de markt zijn. Wat heb je écht nodig en wat is leuk om te hebben?

Keeperoutfit Anno 2018

30 maart 2018

keeperoutfit anno 2018


In deze blog gaan we verder in op de keeperkleding. We maken een onderscheid tussen keepershirts, keeperbroeken en keeperhandschoenen en behandelen trends, ontwikkelingen en mogelijkheden.

Regenjacks tijdens het sporten

22 maart 2018

softshell

In deze blog wil ik je graag de verschillen uitleggen tussen verschillende soorten jassen / jacks die gebruikt worden om in te sporten. Nederland is een land waar het (helaas) veel regent. Daarom is een regenjas tijdens het sporten een hartstikke goed idee. Maar welke kies je nu?

Ik maak een onderscheid in de volgende sportjassen:

  • Softshell jacks
  • Regenjacks
  • Windbreakers

Voetbal teamkleding

22 maart 2018

team kleding

Waar ben je naar op zoek?

Voetbal teamkleding, wat versta je daar onder? Heeft jouw team ook poloshirts? Heeft jouw voetbalteam ook presentatiepakken? Heeft jouw voetbalteam ook trainingskleding met opdruk?

Het ligt er maar net aan waar je speelt, bij welke vereniging, in welk team, wat voor een voetbal teamkleding je krijgt van de sponsor. De sponsor betaalt dus bepaalt welke voetbal teamkleding jij draagt. De sponsor zal zijn logo op de voetbal teamkleding willen zetten, bijvoorbeeld door het erop te borduren of te bedrukken.