• COMPLEET ASSORTIMENT, Ruim 20.000 artikelen
  • SNEL & VEILIG, Online bestellen en betalen
  • STAFFELKORTING, Korting vanaf 10 stuks
  • 55 JAAR ERVARING, Specialist sinds 1962
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Blog

Home of Teamsport

29 januari 2020

Dit jaar introduceert het toonaangevende merk Erima zijn nieuwe complete sportkleding lijn Squad!

Winterpret

11 november 2019

Het is koud, de wind waait, het regent, niet echt buitenspeelweer zou je denken. De voordelen van buiten spelen gelden echter ook in de winter. We hebben er al eens eerder een blog over geschreven, want buiten spelen heeft véél voordelen. Pak je kind goed in (en jezelf, als je mee gaat). Verkoudheid loop je niet op door buiten te zijn, maar júist door binnen te blijven

KWD Sport Doetinchem

25 oktober 2019

In 1962 is KWD begonnen in een schuur bij Karel Wijnands in Doetinchem (vandaar de naam KWD) met ballen maken en repareren. In 1980 nam Rinie Siebelink KWD over. Ze verhuisden naar de huidige locatie, Houtmolenstraat 23 in Doetinchem. Daar hebben we verbouwing na verbouwing gehad. Nu hebben we een ruim pand en momenteel hebben wij ongeveer 5000 producten waarvan het meeste op voorraad!

Sporten in het najaar

18 september 2019

Je merkt het nu al, het wordt ‘s -avonds eerder donker en het is in de avond wat frisser! In de zomer had je waarschijnlijk een fijne sport routine. Je gaat dan in de ochtend heel vroeg of juist laat in de avond. In de herfst en winter is het soms wat lastiger om deze routine vast te houden. Iedereen houdt van de herfst maar naar buiten gaan kan soms wel een uitdaging zijn.

Alles over hesjes en overgooiers

9 september 2019

Soorten hesjes

Hesjes en overgooiers zijn geschikt voor verenigingen, scholen, kinderdagverblijven, wandelaars, hardlopers. sommige hesjes zijn zelfs gecertificeerd conform EN ISO 20471:2013 klasse 2 en dus geschikt voor verkeersregelaars.

De geschiedenis van voetbal

6 september 2019


De datum wanneer voetbal exact is ontstaan is onbekend. Door de verhalen en afbeeldingen die wel bekend zijn wordt er vanuit gegaan dat voetbal meer dan tweeduizend jaar geleden is ontstaan. Er zijn ook lichte aanwijzingen dat voetbal al in de prehistorie werd gespeeld, met stenen ballen.

Informatie over veldindeling en balmaten+ gewicht 2019/2020

26 juli 2019

Sinds het seizoen 2017/18 speelt het amateurvoetbal met aangepaste wedstrijdvormen voor de pupillen. De wedstrijdvormen zijn aangepast door de KNVB om zo de betrokkenheid van spelers te verhogen en kinderen voetbal te laten spelen die beter aansluit bij hun ontwikkelingsfase.

voorbereiding voor de zomerstop, check je sportmateriaal!

5 juli 2019

De zomer komt eraan! Tijd om lekker te relaxen, zou je denken!

Ben je betrokken bij een vereniging, dan dient er wel e.e.a. geregeld te worden.

De voordelen van buiten spelen

7 juni 2019

Je beste jeugdherinneringen? Buiten in het speeltuintje, of stoeprandje spelen op straat!

Tegenwoordig wordt er veel op de tablet gespeeld, maar buitenspelen heeft heel veel voordelen. Uit onderzoek blijkt dat jongens als ze jong zijn, meer buitenspelen dan meisjes. Als ze ouder worden, is dat omgekeerd. Tablets, computers, mobiele telefoons, games: Kinderen gamen en internetten heel wat af. In deze blog vertellen we e.e.a. over de voordelen van buitenspelen en welke producten buitenspelen stimuleren.

WK 2019 Oranje Leeuwinnen

3 juni 2019

Stukje historie: Op 16 april 1955 werd de Nederlandse Damesvoetbalbond (NDVB) opgericht. De eerste officieuze interland werd op 23 september 1956 in Essen gespeeld tegen West-Duitsland (2–1 verloren). Lenie van der Jagt scoorde het Nederlandse doelpunt. In 1971 werd de NDVB opgenomen in de KNVB.

Voor de tweede keer in de historie hebben de Oranje Leeuwinnen zich geplaatst voor het WK. Na Canada in 2015 zijn de Oranje dames volgend jaar zomer aanwezig op het WK in Frankrijk.