• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Blog

Voordelen van buiten spelen

7 juni 2023


De 7 voordelen van buiten spelen voor kinderen

Bumball Game

7 juni 2023

Onze complete Bumball Game Set bestaat uit: 6 blauwe vesten met klittenband, 6 rode vesten met klittenband, 2 ballen en een draagtas.

Bumball is een innovatief balspel voor zowel kinderen als volwassenen dat gemakkelijk te leren en leuk is om te spelen. Het basisprincipe is dat het gemakkelijk kan worden aangepast aan de fysieke en motorische vaardigheden van de speler.

Duurzame werkkleding van gerecycled materiaal en bio katoen

7 juni 2023

Professionals stellen hoge eisen aan hun werkkleding. Een goede kwaliteit van de grondstof vormt de basis van duurzame en comfortabele werkkleding. Tricorp kiest de basismaterialen zorgvuldig en met de focus op een circulaire textielketen.

Shirts van gerecycled materiaal en sociale projecten over de hele wereld

7 juni 2023

Wij werken bij KWD met merken en leveranciers die duurzaamheid en fair trade hoog in het vaandel hebben staan. Het verhaal van het merk JAKO

Shirts van gerecycled materiaal en sociale projecten over de hele wereld.

Complete hardlooplijn

13 februari 2023

Door intensief gebruik en het wassen van hardloopkleding zal er na verloop van tijd slijtage optreden en zullen bepaalde gebruikseigenschappen minder effect hebben. Daarom adviseren wij om hardloopkleding regelmatig te vernieuwen. Geef jezelf het fijne gevoel van een nieuwe set sportkleding bij jouw training of wedstrijd. Je prestaties zullen erdoor verbeteren!

Nieuwe collectie ERIMA, Change!

25 januari 2023

Erima wil voor verandering zorgen: Daarom heeft Erima met de teamline “CHANGE by erima“ ontwikkeld.
Een prachtige collectie ontwikkeld uit duurzame materialen en gerecyclede stoffen.

Waarom teamsport?

25 januari 2023

Je zult misschien verrast zijn door de enorme hoeveelheid voordelen die het spelen van teamsporten je zal opleveren, ongeacht welke sport je beoefent.

Een gezond 2023

2 december 2022

Kerstmis komt eraan, we gaan ontspannen met familie, plezier maken met vrienden en dan is het terug naar de realiteit. Veel mensen hebben in het nieuwe jaar een doel gesteld om fit en actief te worden, maar na een paar zorgeloze weken kan het moeilijk zijn om de motivatie te vinden om dit te doen. Daarom zijn we hier met vijf eenvoudige ideeën om je gezonde nieuwe jaar een vliegende start te geven en wat motivatie op te wekken.

MEGA OPRUIMING 2022

4 november 2022

Ook dit jaar hebben we weer een MEGA OPRUIMING. Dit jaar van 12 november tot en met 18 december.

Informatie over thermokleding

13 oktober 2022

Basislagen zijn essentieel voor wandelen, sporten, fietsen en alles buitenshuis - en ook om je warm te houden in de winter.

Wanneer je buitenactiviteiten plant, moet je ervoor zorgen dat je de juiste kleding heeft die past bij zowel de activiteit als een mogelijke weersverandering. In Nederland kan het weer meerdere keren per dag veranderen - en snel.