• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

oktober 2016

Onderkleding voor hardlopers in de herfst!

7 oktober 2016

Onderkleding voor hardlopers in de herfstWat trek jij aan wanneer je gaat sporten in de herfst? Trek je zomaar iets uit de kast of kies je bewust?

Wanneer het buiten natter en kouder begint te worden is het belangrijk dat je jezelf goed kleedt om blessures en andere problemen te voorkomen. Om goed te kunnen bewegen in kleding en veilig te kunnen sporten in de herfst is onderkleding zeer belangrijk, je zult je goed moeten voorbereiden en voor de functionaliteit van kleding moeten kiezen. Maar, het oog wil ook wat.., een lastige kwestie.

Kleding heeft als belangrijkste functie je lichaamstemperatuur te reguleren bij verschillende weeromstandigheden. Daarnaast zorgt het ervoor dat je transpiratievocht wordt afgevoerd tijdens je lichamelijke inspanning. Vooral tijdens de warming up en de cooling down is juiste kleding zeer belangrijk, het voorkomt blessures die op kunnen treden wanneer je nog niet warm genoeg bent en het buiten koud is.

Kies ik voor functionaliteit of voor iets wat er mooi uitziet? Er zijn een aantal lagen kleding die een sporter of hardloper kan aantrekken tijdens de herfstdagen: