• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

maart 2019

Kleding en tassen bedrukken

21 maart 2019

Vaak krijgen we de vraag: Bedrukken jullie óók? Jazeker doen we dat. Onze medewerkers hebben al jarenlang ervaring met het bedrukken van sporttassen, sportkleding en bedrijfskleding!

Derbystar, Erima, Jako, Adidas, KWD en Masita voetballen

14 maart 2019

Alle merken op een rij

Bij KWD sport verkopen we voetballen, alle soorten en maat, bijvoorbeeld: zaalvoetballen, kunstgrasvoetballen, wedstrijdballen en trainingsballen. Voetballen voor de jeugd in bijvoorbeeld maat 3, 4 of 5 en voetballen voor senioren. In deze blog gaan we wat dieper in op de verschillende merken voetballen en wat de verschillen precies zijn.

Facts & Figures over Volleybal

7 maart 2019

De sport volleybal

Volleybal is een sport waarbij het speelveld is verdeeld in twee helften met een net. Het net zit tussen twee palen en bevindt zich op een bepaalde hoogt. Deze hoogte is afhankelijk van het niveau van de spelers. De teams hebben elk 6 spelers. Het team welke het eerst 25 punten heeft wint de set. Wie het eerst drie sets heeft gewonnen, wint de wedstrijd.

Sportkleding voor dames

1 maart 2019

Sporten voor dames

Het nieuwe jaar is alweer even een de gang, waarschijnlijk ben je druk bezig met je goede voornemen; méér sporten! Misschien ben je bij een atletiekvereniging gegaan, of doe je aan voetbal, hockey, handbal, volleybal of een andere teamsport.