• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Uitbreiding kledinglijn Solar

21 juli 2023

Wellicht ben je al bekend met onze prachtige Solar trainingspakken, keepersshirts en shirts. Deze staan bekend om hun mooie bodyfit pasvorm en uniek FTHR patroon aan de zijkant.

De trainingspakken zijn er in blauw/zwart en zwart/wit. In kindermaten en volwassen maten. Ze zijn uitgevoerd met steekzakken met rits in jack en broek. De pasvorm van de broek is heel mooi aangesloten zodat de drager kan genieten van een aangesloten model trainingspak. Ook de shirts zijn leverbaar in kindermaten en volwassen maten, maar ook in korte mouw en lange mouw.

Na vele verzoeken hebben we besloten deze populaire lijn uit te breiden. Dit voorjaar zijn we druk bezig geweest met verschillende kledingstukken in de Solar lijn.

Met trots kunnen we mededelen dat we de Solar kledinglijn gaan uitbreiden met een poloshirt, sweater én een winterjas. Zo is de lijn nóg completer en kunnen we jou een compleet plaatje aanbieden. Uiteraard is de Solar lijn ook heel goed te combineren met de Vivo strakke trainingsbroek of met de softshelljas Pardo.

De polo en de sweater komen in het najaar van 2023 in de kleuren zwart, grijs en kobaltblauw. De winterjas is er in het zwart. Deze winterjas heeft een afritsbare capuchon en steekzakken met rits. Ook heeft deze warme gewatteerde waterafstotende jas 2 binnenzakken; één voor je telefoon en één voor bijvoorbeeld sleutels of andere persoonlijke eigendommen.

Uiteraard heeft de polo het unieke FTHR patroon ook, ditmaal op de schouder. Ook de Solar trui heeft het leuke FTHR detail, maar dan op de mouw. Bij de winterjas loopt het FTHR patroon van de schouder over in de mouw. Heel modern en chique.

Bekijk de Solar lijn in onze webshop of vraag direct een offerte aan!