• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Ontwerp je eigen JAKO shirt

23 juni 2023

ONTWERP EN BEDRUK JE EIGEN JAKO SHIRTS

Designmogelijkheden:

In de shirtconfigurator van JAKO kan je tal van kleuren en motieven selecteren, alsook logo's uploaden, waarmee je tot het perfecte shirtontwerp voor je teams komt.

Mogelijkheid tot personaliseren

Je kan het shirt met nummers, namen en nog andere elementen helemaal naar jullie persoonlijke wensen bewerken om het nog unieker te maken.

Visuals in 3D

Met de 3D-visualisatietool kan je het shirt vanuit alle standpunten bekijken om er zeker van te zijn dat het er perfect uitziet.

SPORT

Kies hier jouw sport uit, zodat de shirtmaterialen en -modellen aan alle specifieke eisen voldoen.

SPORTKLEDING OP MAAT

Materiaal

Kies uit verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld gerecycled polyester voor voetbal of hardlopen en een slijtvaster materiaal voor rugby.

Modellen

Maak je keuze uit drie kraagtypes en twee mouwinzetten om precies de juiste look te krijgen. Je kan ook de mouwafwerking naar believen aanpassen.

Levertijd

Je bestelling wordt binnen de 8 weken na onze orderbevestiging geleverd, zodat je je artikelen behoorlijk snel kan verwachten.

Kleuren

Laat je inspireren door ons indrukwekkende kleurenpalet van maar liefst 29 kleuren om unieke designs te ontwerpen en bied je klanten een brede waaier aan mogelijkheden aan.

Voor meer informatie over eigen ontworpen shirts. broekjes, kousen, tassen en andere items kun je hier contact met ons opnemen