• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Customize je eigen jas, shirt, broek of trainingspak!

27 juli 2020

De mogelijkheden voor customized kleding zijn eindeloos! Denk aan een uniek trainingspak, toffe voetbalshirts, opmerkelijke bedrijfskleding, originele hardloopshirts, speciale jassen, bijzondere hesjes , exceptionele schoolshirts, aparte sportbroekjes en nog veel meer! Hoe gaaf is het om je eigen sportkleding, schoolkleding of bedrijfskleding te bedenken.

We helpen je met het ontwerp

Ben je niet zo creatief, dan helpen we je toch? Onze design afdeling kan een paar opzetjes voor je maken in bijvoorbeeld je bedrijfskleuren / verenigingskleuren en jij kiest uit welke je het mooiste vindt. Vanuit daar kunnen we dan weer verder werken aan jouw custom kledingstuk om zo tot een mooi resultaat te komen.

Ben je niet zo handig met ontwerp-widgets op internet, geen enkel probleem. Wij denken met je mee en je hoeft zelf niks te doen. We ontzorgen jou en je team of bedrijf helemaal op het gebied van customized kleding. Customized kleding is al mogelijk vanaf 10 stuks! Ook kunnen we natuurlijk kousen en ballen customizen. Vraag hier naar de mogelijkheden!

Custom kledinglijn

Of wil je je eigen kledinglijn beginnen voor bijvoorbeeld een vereniging en de collectie verkopen online via een webshop? Wij kunnen diverse kledingstukken precies volgens jouw wensen laten maken met een merk of logo. Veel kleuren, modellen, materialen en pasvormen zijn mogelijk. Ook de webshop waar de leden / collega’s / scholieren de kleding kunnen bestellen kunnen we voor je maken. Zo ben je volledig ontzorgd als bedrijf , school of vereniging.

Uitstraling eigen ontworpen kleding

En wat gaaf is het wanneer de kleding echt gedragen wordt. Bedrijfskleding is een zeer belangrijk aspect om rekening mee te houden als organisatie. Je wilt immers toch dat je medewerkers er professioneel bijlopen? De uitstraling van je bedrijf , team of de school is het halve werk! Dit geldt natuurlijk ook voor scholen en verenigingen. Door de aanschaf van gepersonaliseerde kleding zorg je dat jouw logo of naam door een groot aantal mensen gezien wordt. Wanneer je als groep dezelfde kleding draagt creëert dit een gevoel van verbondenheid. Dit heeft vaak een positieve uitwerking op het gebied van samenwerking.

Aanpak custom kleding

Hieronder nog even het stappenplan van het maken van een customized uniek kledingstuk:

- Maak eerst een afspraak of bel / mail ons.

- Je kiest het artikel, de stof, de kleuren, de pasvorm etc.

- Wij maken een vrijblijvende offerte op maat.

- Ben je akkoord met de offerte? Dan gaan we aan de slag met de designs.

- We houden je uiteraard op de hoogte zodat jouw sportshirt of jas precies zo geproduceerd wordt als je in gedachte hebt. Zo verzorgen wij samples en drukproeven voordat we starten met de daadwerkelijke productie.

-Is de order gereed? Dan kun je de bestelling bij ons ophalen of ervoor kiezen de bestelling toegestuurd te krijgen.

Get serious, get customized!