• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Een trainingspak kopen

7 november 2016

Op het punt om een nieuw trainingspak te gaan kopen? Vaak zoek je een trainingspak met kwaliteit voor een aangename prijs. Om te kunnen beoordelen welk pak geschikt voor je is, kun je jezelf de volgende vragen stellen:

  1. Waarvoor gebruik je het trainingspak (welke sport / vrije tijd)
  2. Welke kleur vind ik mooi
  3. Welk trainingspak zit lekker

Vele sporters willen graag iets uitstralen tijdens het sporten, ze willen sporten in een stijlvol tenue. Dit geldt voor de individuele sporter maar ook als team. Wanneer je naar een wedstrijd gaat in dezelfde trainingspakken of jassen oogt dat toch netjes en professioneel en heeft een stimulerende werking.

Trainingspakken van ons eigen merk zijn van goede kwaliteit. Ze beschikken over uitstekende ritsen en hebben een mooie afwerking. KWD trainingspakken zijn te verkrijgen in diverse kleuren en leverbaar in zowel volwassen maten als kindermaten. Het trainingsjack en de trainingsbroek hebben steekzakken met ritssluiting. Handig om je telefoon of sleutels in te bewaren! De jasjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, vaak wordt dit gecombineerd met een zwarte broek. Sommige trainingspakken hebben ook een donkerblauwe broek, bijvoorbeeld het trainingspak Pantera in navy.

Daarnaast zijn de meeste trainingspakken goed te combineren met overige artikelen uit dezelfde lijn, te denken valt aan een polo, sweater of een coachjas.

Interesse in een trainingspak? Kijk voor meer informatie in onze webshop.

https://www.kwd.nl/kleding/trainingspakken.html