• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

eigen ontwerp sportkleding bij KWD Sport

10 mei 2019

Uniek sportshirt

Hoe mooi is het om een eigen ontwerp sportshirt te bedenken en vervolgens te laten maken?

Jouw vereniging of team in een origineel eigen ontwerp shirt: uniek, origineel en héél gaaf!

De mogelijkheden voor een eigen ontwerp shirt zijn eindeloos, denk aan eigen ontwerp voetbalshirts, volleybalshirts, hardloopshirts, handbalshirts, wielrenshirts , schoolshirts, sportbroekjes en nog veel meer.

Kleding sublimeren

Voor de custom made kleding maken wij gebruik van het sublimeren van de stof. Sublimeren is een unieke printtechniek waarbij hittegevoelige inkt wordt gebruikt. Door het verhitten van de inkt wordt deze gasvormig, hierdoor hecht het zich aan de stof. De inkt wordt als het ware in het textiel gedrukt, dit in tegenstelling tot andere bedrukkingen waar de bedrukking óp het shirt ligt.

Elk stuk van het shirt of broekje wordt geprint op de stof en deze wordt later in elkaar gestikt. Doordat de afzonderlijke delen later in elkaar kunnen worden gezet zijn alle maten mogelijk, van hele kleine shirts voor de allerkleinste kinderen tot hele grote maten.

Full colour prints

De mogelijkheden zijn bij het sublimeren van shirts eindeloos, het shirt of de short is namelijk in full-colour te bedrukken. Het is ook mogelijk om afbeeldingen op de kleding te laten printen. Er kunnen ongelimiteerd logo’s en nummers op de kleding worden geprint. Doordat de inkt in het shirt wordt gedrukt, zal de bedrukking nooit vervagen of kapot gaan. Alle shirts en broekjes worden gemaakt van 100% polyester, deze lichte stof maakt deze sublimatieshirts super geschikt voor elke sport. De kleding met deze sublimatie druk techniek is uiterst was-bestendig, doordat de afdruk zich niet, zoals bij gewone transfers, aan de oppervlakte bevindt, maar één is met het oppervlak. De opdruk is dus op geen enkele manier meer te verwijderen en maakt deel uit van de stof. Sublimeren ziet er professioneel uit en wordt tegenwoordig vaak toegepast!

Voordelen sublimatiedruk

Voordelen sublimeren custom eigen ontwerp sportkleding

  • Zéér scherpe resultaten
  • Professionele uitstraling
  • Zeer kleine maten tot zeer grote maten mogelijk
  • Bedrukking mogelijk vanaf kleinere aantallen
  • De sublimatie druk rekt mee met de kleding
  • Wasbaar en strijkbaar
  • Sublimeren kan op een groot aantal artikelen

Logokousen

Naast de custom-made eigen ontwerp sportshirt en sportbroekjes leveren wij ook logokousen. Deze sportkousen of sportsokken kunnen gepersonaliseerd worden qua kleur en inclusief logo op de zijkant of voorkant en eigen tekst in de boord en eventueel onder de voet. U stuurt ons de logo’s en wij gaan met een digitaal voorbeeld aan de slag. De eerste bestelling is minimaal 50 paar logokousen maar nabestellingen kunnen al vanaf 25 paar logokousen. Hoe gaaf is het om een eigen ontwerp sportshirt +sportbroekje + logokousen te dragen met je team of vereniging? De logokousen kunnen met gewone voet of met polycolon voet (grijze voet) worden gemaakt. De polycolon vezel zorgt voor een goede vochttransport zodat je voet niet aan de kous blijft plakken, is zweetafstotend en zeer licht en daarom zéér comfortabel.

Voor jouw eigen ontwerp sportkleding of logokousen of logosokken kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via kwd@kwd.nl of 0314-325624. Ook kun je hier een offerte aanvragen.