• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Gouden beker of poedelprijs voor jouw team?

2 mei 2019

sportprijzen

Toernooi of kampioen?

Wanneer alle competities zijn afgelopen breekt de tijd weer aan voor : toernooien en kampioenschappen. Wie heeft er geen goede herinneringen aan dit soort toernooien of sport wedstrijden. Zo’n dag is al leuk om mee te maken met je team, maar het wordt nog leuker met mooie bekers of medailles in het verschiet.

Toernooien

Naast de trainingen en interne competitie bij de clubs zijn er voor jeugdspelers ook veel externe wedstrijden waaraan zij kunnen meedoen. Het is erg leerzaam en leuk om tegen jeugdspelers van andere verenigingen te spelen. Dit kan op alle niveaus. Er zijn wedstrijden voor beginners, maar ook voor gevorderden, en iedereen kan meestal bekers winnen. De sportprijzen worden vaak op een tafel tentoongesteld zodat iedereen kan zien wat er te winnen valt.

Behalve de trots en eeuwige roem zijn er dus ook bij toernooien bekers te winnen.

De winnaar van de finale gaat naar huis met de felbegeerde grote Winnaars Cup. De teams die op de tweede en derde plaats eindigen, krijgen omdat ze zo dichtbij waren, ook een beker voor het goede resultaat.

De teams die de top 3 niet hebben gehaald of niet eens in de buurt kwamen worden vaak alsnog beloond met een troostbekertje of een medaille. Ook kunnen de kinderen soms een leuke prijs winnen tijdens een penalty shoot-out. Het kind dat de meeste goals scoort wint die Kids Cup.

Ook hebben verenigingen vaak nog bekers of medailles voor bijvoorbeeld : Mooiste Goal, Beste Redding, Leukste Cheer en natuurlijk de Sportiviteitsprijs.

Avondvierdaagse

Ook worden er in het voorjaar in het hele land avondvierdaagsen georganiseerd. De avondvierdaagse is vier avonden sportief en gezellig in beweging zijn met de kinderen uit jouw klas of van jouw school. Samen kun je ervoor zorgen dat het voor iedereen een leuk en geslaagd wandelfestijn wordt. Om een medaille te krijgen, moet je meestal alle vier de avonden de gehele route meewandelen. Zo’n medaille is natuurlijk enorm gaaf om te ontvangen na deze 4 avonden gewandeld te hebben. De kinderen waarderen een leuke medaille áltijd! Meestal wordt het jaartal en de plaatsnaam van de avondvierdaagse in de medaille gegraveerd. Zo kun je jaren later altijd aan de medaille zien van wanneer hij is geweest.

Kampioenen!

Na elke competitie is er natuurlijk een kampioen! Hopelijk ben jij dat met jouw team! Kampioenen krijgen sowieso medailles of een beker of schaal! Soms krijgen de kampioenen ook nog een T-shirt met leuke tekst erop. Bij voetbal bij de pupillen is het doelsaldo beslissend indien twee of meer elftallen gelijk eindigen. Is ook het doelsaldo gelijk, dan is het resultaat van de onderlinge wedstrijden bepalend. Is ook dit gelijk, dan volgt alsnog een beslissingswedstrijd. Voor de kinderen zijn er leuke sportprijzen te krijgen, bijvoorbeeld een voetbalschoen met plaatje met inscriptie of een voetballetje met armen en benen en een gezichtje. Zo is het nóg leuker om een trofee te krijgen! Zo’n blije sportprijs staat natuurlijk super leuk op een kinderkamer.

Sportprijzen voor elke gelegenheid

Bekers en medailles en leuke standaardjes kunnen ook worden gegeven na het behalen van een zwemdiploma of tijdens een familiefeest waar spellen worden gespeeld. Ook kun je iemand een beker of medaille of andere trofee geven om je waardering te laten blijken naar diegene.

Vaak krijgen trainers van hun team een beker met een mooie tekst op het plaatje, bijvoorbeeld: Bedankt voor alles toppertje! Namens de jongens van de B1

Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken om mensen te verrassen met een medaille of beker.

Moederdag komt er weer aan, denk aan een leuke medaille voor De Beste Mama ter wereld met een rood/wit/blauw halslint of een gouden halslint!

Bekijk onze webshop voor meer leuke items zoals deze poedelprijs!