• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Home of Teamsport

29 januari 2020

Dit jaar introduceert het toonaangevende merk Erima zijn nieuwe complete sportkleding lijn Squad!

Deze teamlijn Squad met lifestyle karakter overtuigt door heldere lijnen en biedt tal van mogelijkheden. Heel klassiek in de teamsport of modern in de combinatie met een jeans in het dagelijks leven. Ook wel athleisure genoemd. De hoogwaardige materiaalmix is niet alleen comfortabel maar ook heel functioneel. Een mooie tweekleuren of driekleuren look, leverbaar in 11 prachtige kleurcombinaties. Denk bijvoorbeeld aan een hooded trainingsjack in de kleur bordeaux / new nayv / silver of een hooded sweatshirt in de kleur wit/grijs/lime. Deze lijn is leverbaar tot en met eind 2023 en is dus 4 jaar in de collectie.

MERK ERIMA

Erima onderscheidt zich met hun premium kwaliteit door producten met grote slijtvastheid en lange levensduur. Omvangrijk matensysteem, sportkleding van maat 104 t/m 176, 32 t/m 48 en S t/m XXXL. De collecties van Erima zijn maar liefst 4 jaar naleverbaar, je kunt dus eenvoudig nabestellen.
Kleding voor tafeltennis, turnen, running, atletiek, tennis, voetbal, handbal, volleybal, petanque, korfbal en nog veel meer. Uiteraard zorgt KWD voor pasmaten zodat jij met je bestuur, team of bedrijf rustig kan doorpassen en overleggen. We laten je graag de collectie zien en helpen je bij het samenstellen van de outfit voor jouw team, club, bedrijf of vereniging. Naast de Squad lijn heeft Erima nog 4 prachtige kledinglijnen in het assortiment. Naast deze lijnen is er ook nog een basic lijn, essentials lijn en natuurlijk tassen. Ook is er een ruime keuze op het gebied van ballen, keeperkleding, keeperhandschoenen, scheidsrechterkleding en accessoires, running kleding, kousen, sokken en nog veel meer.

HOME OF TEAMSPORT

Bij Erima ontmoet traditie de moderne tijd. Als het oudste, nog steeds bestaande sportmerk is Erima al 120 jaar toonaangevend op het gebied van sportartikelen en teamkleding. De koers is bepaald door het nieuwe magazijn genaamd: HOME OF TEAMSPORT.

Hier liggen meer dan 3,5 miljoen producten opgeslagen op een oppervlakte van meer dan 20.000 m2. Dankzij de ultiem snelle verwerking kunnen er 50.000 artikelen per dag worden verstuurd. Erima staat voor uitstekende levering, duurzaamheid en snelheid. Met teamsport in het middelpunt levert Erima alles uit één hand. Textiel, tassen, ballen en de meest uiteenlopende accessoires voor vrijwel iedere sport.

Bekijk hier de volledige Erima collectie https://www.kwd.nl/merken/erima.html