• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Informatie over sportmerken

22 februari 2017

In deze blog wordt informatie gegeven over verschillende sportmerken die in het assortiment zitten van KWD, namelijk:

  • Adidas
  • Derbystar
  • Masita

Per sportmerk wordt er een kort informatie gegeven over de geschiedenis, de producten en kwaliteiten.

Adidas

De sportbrand Adidas is ontstaan in Duitsland en samen met haar concurrent Nike zijn dit de bekendste merken op deze aardbol. Door middel van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en moderne designs van de producten is het een enorm populaire sportbrand. In de huidige tijd heeft Adidas voor allerlei sporten artikelen. Het is in de productcategorieën voetbalschoeisel, trainingsballen, voetballen en sportshirts gespecialiseerd. Grote voetbalclubs zoals Chelsea en Real Madrid hebben het merk dan ook als shirtsponsor.

Derbystar

Het sportmerk Derbystar is ontstaan in het jaar 1968 in Duitsland, voor het produceren van sport gerelateerde ballen. Het sport-merk onderscheidt zich met handmatig gestikte ballen van leer en heeft daarnaast kwalitatief hoogwaardige PU-materiaal. Deze sportbrand is tevens de allereerste producer die leer verving voor kunststof materiaal PU. Ook zijn deze sportballen bruikbaar in allerlei weersomstandigheden door middel van waterafstotend materiaal en verschillende kleuren. Een aantal betaald voetbal organisaties gebruiken de sportballen van Derbystar. Verder worden deze ballen dit seizoen ook gebruikt als wedstrijdbal voor de vier hoogste Nederlandse voetbalcompetities; de Eredivisie, Jupiler League, Tweede en Derde divisie.

Masita

Het familiebedrijf, van familie Maas, met bijbehorend merk Masita is ontstaan in het jaar 1933 en is afkomstig uit Sittard te Nederland. Tijdens de eerste levensfase richtte het bedrijf zich op artikelen van leer om het te verhandelen. Vervolgens is de focus te komen liggen op sport gerelateerde kleding. Vanaf dat moment heeft de sportbrand zich ontpopt tot een grote aanbieder in Nederland. Daarnaast opereert het sport-merk ook in 50 andere landen. Kernwaarden die voor Masita centraal staan zijn comfort, uitstekende dienstverlening en een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Bent u geïnteresseerd in producten van deze merken? Neem dan een kijkje op de onderstaande links: