• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624
Swipe to the left

Informatie over teamkleding

17 maart 2017

In deze blog wordt informatie gegeven over teamkleding artikelen die in het assortiment zitten van KWD, namelijk:

  • Presentatiepakken/trainingspakken
  • Tenues
  • Bedrukking
  • Overig

Presentatiepakken/trainingspakken

Sportteams presenteren zich graag goed gekleed om een juiste indruk achter te kunnen laten. Het ideale kledingsartikel hiervoor zijn presentatiepakken, die in verschillende kleuren en strakke designs te zijn verkrijgen. Bij KWD zijn presentatiepakken in diverse merken en modellen te verkrijgen. Voorbeelden van merken zijn Adidas, Jako en het eigen merk KWD.

Naast presentatiepakken zijn er ook trainingspakken verkrijgbaar bij KWD in diverse merken en modellen. Trainingspakken zijn bedoeld om daadwerkelijk mee te sporten/trainen en presentatiepakken hebben dus de functie om een individuele sporter en/of teams te presenteren.

Tenues

Sporten in zowel teamverband (volleybal, handbal, voetbal, etc.) als individueel (tennis, fitness, hardlopen, etc.) worden in het algemeen in tenues beoefend. Sporttenues bestaan vaak uit shirts, broekjes en sokken. Bij KWD zijn ook sporttenues te verkrijgen in diverse merken en modellen.

Sportshirts en sportbroekjes bestaan allemaal uit polyester of uit combinaties van verschillende stoffen. Verschillende combinaties van materiaalstoffen zijn katoen & polyester of elasthan & polyester. Deze stoffen zijn allemaal getest voor optimale functionaliteit.

In deze blog worden ook een paar tips meegegeven over sportsokken. Zo dient er rekening gehouden te worden met 5% krimppercentage door het wassen. Het is dus handig om hier rekening mee te houden bij aanschaf. Daarnaast wordt er ook aangeraden om sportsokken binnenstebuiten te wassen om de kleuren beter te behouden.

Bedrukking

Teamkleding zoals presentatiepakken, trainingspakken, etc. zijn ook te bedrukken. Op deze wijze zijn de artikelen mooi te personaliseren. Voorbeelden van bedrukkingen zijn initialen, nummers of logo’s. Er zijn verschillende bedruktechnieken die toegepast worden bij dit proces zoals zeefdruk, transfers of sublimatiedruk. Daarnaast kunnen logo’s ook geborduurd worden op bijvoorbeeld poloshirts. De methode van bedrukken hangt van bepaalde aspecten af zoals kleuren, achtergrond en het logo zelf. KWD voorziet ook in een bedrukservice!

Overig

Naast presentatiepakken, trainingspakken en tenues zijn er ook nog andere productcategorieën die geschikt zijn voor teamverband. Voorbeelden hiervan zijn sporttassen, jassen en poloshirts. Al deze producten zijn ook te verkrijgen bij KWD in diverse merken en modellen en kunnen uiteraard ook bedrukt worden.

Bent u geïnteresseerd in teamkleding of bedrukking? Neem dan een kijkje op de onderstaande links:

KWD heeft nu ook een aanbieding voor trainingspakken, namelijk:

Stuur hiervoor een mail naar kwd@kwd.nl!